Maanantai-inspiraatiota

x Steffi

7 comments

  1. Steffi moi! Just löysin sun blogin, mieletön! Ite oon aina harrastanu liikuntaa, tosin vähän sillai on/off-meiningillä ja nyt tekis mieli rupee tosissaan treenaa, siis salilla ei niinkään jumpissa. Mun ongelma; En “osaa” käyttää kuntosalilaitteita ja oon itseasiassa lukenut et vapailla painoilla sais kehoa treenattua tehokkaammin. Oliskohan sulle liian työlästä tehdä kuvasarjana joku sellainen “Kuntosalitreenauksen 101” aloitusopas? Kuinka monta toistoa tai sarjaa tulis tehdä? 3*10 täysillä tehoilla? Olen hämmentynyt! Jos et jaksa tehdä sellaista opasta, ni osaisitkohan vinkata joistain hyvinstä blogeista joissa esiteltäis hyviä liikkeitä ja ohjelmia?

    Maanantaiterveiset!

  2. Ainiin, ja jaksaisitkohan tehdä FB-sivut sun blogille niin sais suoraan facebookiin tiedon uusista blogipostauksista!

    • Oh gosh, are those boots from Zara?! Didn't expect that. I think they're also kinda Acne'ish.. hihi! They're definitely go!!oeus!grYou've got to see my GIVEAWAY! Click here if you're interested: . I'm pretty sure you like it!!!Love from,

  3. Moikka maximie ja kiitos kommentista! Koska en tiedä taustastasi ja nykyisestä kunnostasi niin suosittelen että kysyt sun salin henkilökunnalta miten laitteita voidaan käyttää. Suosittelen lämpimästi oman PT:n palkkaamista, parikin kertaa riittää (PT:t voivat olla kalliita) mutta sillä tavoin voisitte yhdessä pari kertaa käydä läpi liikkeitä ja sitten voisit pyytää että PT kirjoittaa ylös liikket, liikkeiden toistot jne. paperille, ja sitten vaan paperi salille mukaan niin ei tarvii ulkoa oppia kaikki jutut! Kun sitten treenaat oikealla tekniikalla niin suosittelen tarpeeksi isoja painoja että polttaa niin helkkaristi! heheh onnea treenailuihin ja yritän saada sellasen “101” postin tulemaan jossain vaiheessa joka ois hyvä 🙂 Kirja mitä suosittelin aikasemmassa postissa on muuten hyvä salireeneihin!

  4. Kiva! Oon vähän alottelija miten saisin nää FB like pages tohon blogin sivuun mut pikkuhiljaa… Joooo ota PT se on sen rahan arvoista! Ja kato et saat rahoille vastinetta ;)!

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.