Partiolaisleirillä…

Vaikka sunnuntait pitäisi olla pyhäpäiviä olen lupautunut olla apulainen partioleirillä. Tämä on minulle erittäin erilaista ja haasteellista, mutta tulen varmasti oppimaan jotain yhden viikon aikana. Ohjaan leirillä joogaa nuorille ja paikka missä vedän joogaa on todella nätti ja metsässä merinäköalalla. Kuvia siitä myöhemmin.

Olen ainoa ei-partiolainen leirillä (kolmensadan joukossa) ja tunnen itseni enemmän blondiksi kuin ikinä. Ei mitään vakavaa mutta olen kuullut kommentteja kuin; “minä voin rakentaa sen kiipeilyseinän”, “keitetään teetä A4-paperilla” ja “voidaan navigoida tiemme tähtien avustuksella”. Toisin sanoen partiolaiset ovat erittäin fiksuja ja pärjäisi metsässä pitkiä ajanjaksoja sillä tietämyksellä mitä he kantavat.
Osasin kuitenkin mustikoita poimia 🙂

Partiomeininki ei näytä tältä.
x Steffi

3 comments

  1. Moikka!
    Tosi kiva blogi, vaikka on vasta alkumetreillä niin hyvä fiilis jäi tätä lukiessa! Oma elämäni pyörii myös paljon liikunnan ja terveyden ympärillä niin vapaa-ajalla kuin työssä, joten aivan huippua lukemista tämä!
    Keep up the good work =)
    t. JonnaN.

    • Hej ja kiitos paljon kommentista Jonna! 🙂 Kivaa tämä on ja oon ilonen et oon päässyt hyvin alkuun. Postitoivomuksia ja kommentteja vaan tulemaan jos siltä tuntuu! Hyviä treenejä. xx Steffi

  2. This has been my 8 year old’s daily prayer for AbLob:yrd,I pray that you would take all the cancer out of Abby’s body and that it will never return for the rest of her life.Out of the mouths of babes, no?Blessing to you all~Meghan

Leave a Reply

Your email address will not be published.