Tunnustuksia

Ettette ajattelisi, että olen aina ollut näin urheilullinen ja hyvässä kunnossa, tai että mun hyvä kunto ja olemus on “geeneissä” tai tullut itsestään tai mitään muuta sellasta sontaa, niin kirjotan “ennen – jälkeen” tyyppisen postauksen jossain vaiheessa. Sitten kun olen valmis kuvia näyttämään missä olen aikasemmin ollut, niin saatte nähdä että kuka vaan voi päästä hyvään kuntoon jos vaan tahdonvoimaa riittää. En ole ollut ylipainoinen, mutta painanut n. 8kg enemmän kuin nyt ja lihasmassaa ei niinkään paljon. Kirjotan myös noita mittoja tänne kun olen valmis 🙂 Olen jojoillut paljon, testaillut tyhmiä dieettejä, ihaillut sairaallollista laihuutta, vetänyt tupakkaa päivittän ja sellasta muuta “fiksua”!

Tässä hieman tahallaan blurrattu kuva hehheh….

Minä 1,5vuotta sitten. Elin huippuaikaa mutta kroppa ei niin kuosissa.

Aijon myös puhua mun omasta PT:stä, miehestä jolla on ollut todella suuri vaikutus mun elämäntapamuutokseen. En olisi tässä kunnossa ilman häntä. Hän on esikuvani ja välttämätön ihminen elämässäni, Antti 🙂

Pari tänään otettua kuvaa

12 comments

  1. OMG wow Steffi! Kuka tämä Antti on, onks hän sun joku “oma” vai joltain tietyltä salilta tai pt-firmasta löydetty?

  2. Mä puhun Antista vähän myöhemmin kysyn häneltä mitä saa paljastaa hehe :)!

  3. Hei Steffi, minulla on yksi kysymys johon kipeästi tahtoisin vastauksen: miten saat itsesi lähtemään lenkille tai salille treenaamaan? Olen itsekin urheilullinen ja harrastan liikuntaa lähes päivittäin, mutta harmillisen usein treeneihin lähteminen tuntuu lähes ylitsepääsemättömän vaikealta. Tähän on varmasti kaikilla motivointikeinonsa mutta mikä olisi sinun neuvosi, kuinka saada perse ylös sohvan perukoilta ja lenkkipolulle?

    -nimim. motivaation puutetta

Leave a Reply

Your email address will not be published.