Juokseminen

-> lenkille
x Steffi

4 comments

  1. Mä haluan kiittää sua älyttömästä piristysruiskeesta tänän syksyn alkuun (kyllä se on alkanut näköjään…). Luin sun blogia pari viikkoa ja liityin vihdoin taas salille. Vaikken samalla mitalla varmasti saa ikinä urheilua osakseni elämää kuin esim sinä, on tavoite hyvä. Olen tällä hetkellä about samassa kunnossa kuin sinä ennen kunnon treenauksen aloitusta, nyt katselen sun lihaksia ja tervettä olemusta ja tiedän pitkästä aikaa että mikä se tavoite olikaan. Juuri tuo olo! Kiitos! Ja aivan mahtava toi maratoni/kosinta kuva. Ai että! 😀

    • Tämä on mulle niin hienoa, että voin vaikutta johonkin ihmiseen esim. näin. Oon todella kiitollinen tästä kommentista ja upeeta että olet taas alkanut pitämään hyvää huolta itsestäsi! Itse asiassa juuri nyt treenaan aika paljon 4-6 kertaa viikossa, mutta sitten kun opiskeluni jatkuu niin treenaan luultavasti vähän vähemmän, eli n. 3-5 kertaa viikossa 🙂 Mutta ei ole tosiaan pakko treenata koko ajan että pysyisi hyvässä kunnossa! Mäkin ihastuin tohon kosinta-kuvaan, aivan ihana. Jatka siihen malliin mitä olet aloittanut!!!

      x Steffi

  2. Mä oon jääny koukkuun sun blogiin 🙂 Ihanaa, että päivität niin usein! Odotan postausta pt:sta :)Ootko aina ollut liikunnallinen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.