Paras kaveri

Olen onnekas, että minulla on monta hyvää ystävää. Tiedätte ketä olette. Yksi joka kuitenkin erottuu joukosta on Jenna. Jenna on siskoni koira, jota hoidan usein (toinen siskoni Stella, joka sattuu olemaan hallitseva kouluratsastuksen suomenmestari ;). Jenna on paras lenkkikaverini – juoksee aina samaan tahtiin kuin minä eikä tee äkkiliikkeitä. Juoksen usein kovaa ja jenna on aina messissä! Minulla pauhaa myös aina lenkkeillessä musiikki korvissa joten juoksen omissa maailmoissa ja Jenna sopeutuu tilanteeseen.

Jenna ja minä tänään
Miksi ei roikkua puusta jos voi?

Jenna blondina 🙂

 Minä ja Jenna talvella. Toi mun takki on aivan ihana, Nike:n refleksilenkkitakki !!!
Jenna hymyilee tässä, ei ole vihainen 🙂
Koira on hyvä lemmikki – se pitää aina viedä ulos lenkille tai kävelylle 🙂 win-win. 
x Steffi

4 comments

  1. ehana <3 -JayV-

  2. Thanks Jay <3 Sä tiiät jo Jennan 🙂

  3. ihanat pilkulliset ikenet tuossa viimeisessä kuvassa! samaa sarjaa turkin kanssa 🙂

    kiitos kivasta blogista!

  4. ^Hihi, mä katoin ihan samaa, suloiset pilkulliset ikenet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.