Salitreeniä, lihaskipua ja paaaljon kuvia

Salilla oltiin ja yllätyin suuresti, että vaikka oli aikainen (okej 11 aamupäivällä) lauantai, todella aurinkoista ja lämmintä, joidenkin loma-aikaa – niin salilla oli paljon väkeä! Mikäs siinä 🙂 Sain hyvin treenin tehtyä:

-20min reipasta kävelyä ylämäessä
-vatsoja (suorien jalkojen nostot) 20 x3
-yhden jalan dippejä 9kg käsipainoilla 16 x3 (8 per jalka) (kuva)
-normaalit kyykyt (kapea asento) 17,5kg tanko  x100
-bosu pallo – jalat pallon päälle, vuorokädet kontrolloidusti ylös 10 x3 (kuva)

 Lupasin myös näyttää eilisen hyvän vatsatreenin teille – tässä lavastettu harjoitus 🙂

Kiitos Stina kuvista <3 

Huhhh että on muuten yläkroppa kipeänä eilisestä treenistä! Etenkin alue kainalon etupuolella. Jenkit kutsuu tätä (joillekkin) ongelmallista aluetta “armpit fat”iksi, eiliset treenit taisivat vaikuttaa juuri sinne. Heheh.

Satuin näkemään salilla paljon tuttuja! Yhdet sporttiset kaverukset, jotka tekivät todella kiinnostavan näköistä yhteistreeniä – siitä aijon tehdä postauksen jossain vaiheessa

Ja kolme (!!!) ryhmä-ohjaajatuttua, jotka vetävät kaikki erilaisia jumppia – aion käydä heidän tunneilla (samalla astua omalta mukavuusalueelta pois) ja testata esimerkiksi tanssin tyyppistä treeniä! Hmmm, tästä tulee kiinnostavaa… – niistä tunnista sitten postauksia 🙂

x Steffi

5 comments

 1. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mikä liike noihin “armpit fat”ihin oikein kävi? Onko nää just ne “kainalotissit”, joista myös puhutaan?

  • Luultavasti tää on sama ilmiö kun “kainalotissit” heheh. Luulen että niihin iski seuraavat: vapailla painoilla kädet sivuille (suorilla käsillä), punnerrukset, vapaiden painojen nosto alhaalta ylös (korvien alueelta kädet suoriksi pään yläpuolelle), vipunnosto. Ainakin noi mutta tsekkaa vielä se postaus missä puhun siitä mitä treenasin, siellä käyn läpi kaikki. Jos et ymmärrä jotakin niin kysy! 🙂

   x Steffi

  • Kainalotissit (ainakin mun kaveripiireissä) tarkoittaa, että rinnat sijaitsevat lateraalisesti. Esim rintaliivit ei istu, koska kaarituet ovat väärässä paikkaa. Tällaiset rinnat ovat usein matalia ja leveitä.

   Mitä taas noihin armpitfatteihin tulee, ei ne lähde millään liikkeellä pois. Läski pitää saada pois alta. Oikeastaan jos hullut lihakset kasvaisi nopeasti yllättäen =D ongelma vain pahenisi, koska vaatteet puristaisivat enemmän (ympärysmitta olisi kasvanut).

 2. Pitänee testata tuota ensimmäistä mainitsemaasi liikettä (josta oli myös kuva). Muut taitaa ohjelmaani kuuluakin ja millään en kyllä saa tuntumaa tuonne kyseiseen alueeseen… Tai sitten vaan painoja pitää lisätä…

  • Joo testaa sitä liikettä tarpeeksi isoilla painoilla! Punneruksia jos teet leveällä otteella niin voit saada sinne tuntumaan ja eri näköisiä rintaliikkeitä nii eiköhän olis sitte tuubitopit seuraavana ostoslistalla heh!!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.