Surffireissu mielessäin

Olen parin viikon päästä menossa surffireissulle, mikä tarkoittaa bikinejä ja kireitä märkäpukuja 🙂 Tottakai haluan olla hyvässä kunnossa rannalla. Olen täällä puhunut siitä, että minulle on tärkeää syödä paljon ja niin “puhtaasti” kun mahdollista. Minulla on kuitenkin pieniä vinkkejä mitä noudatan ehkä vähän tarkemmin pari viikkoa ennen esim. rantalomaa. Kirjotan ne nyt ylös ja alan muuten noudattaa tästä päivästä lähtien!

Lemppari märkäpukuni – Cynthia Rowley x Roxy, koko 8. Tilattu shopbop:ista.
Esittelen märkäpuvut ja surffilaudat toisessa postauksessa 🙂
Tässä seuraavat nopeat vinkit!

1. Juo tarpeeksi (enemmän) vettä, eli 1,5-2,5 l päivässä. Vihreää teetä juon myös.
2. Fiksuja välipaloja – näissä olen jo aika hyvä. Hyvä välipala-esimerkki on puolikas avocado, yrttisuolaa ja raejuustoa 🙂
 
3. Paljon kasviksia. Lisätkää tähän ateriaan proteiini, eli liha. 
3. Treeniä, treeniä! Tottakai. Tämä voisi olla ensimmäisenä. Paljon lenkkejä, lihaskuntoharjoittelua ja saunoilua. Saunajooga ja hotjooga on kova. Rennosti ottaminenkin on tärkeä muistaa. Eli kunnon yöunet ja itsestään huolehtiminen. Sopiva tasapaino treenailun ja rentoutumisen välillä on tärkeää.
4. Jätän pois suuret herkuttelut ja juhlimiset (alkoholi).
On hyvä että lomani tulee sisältämään surffausta – eli lemppariharrastustani joka päivä. Siinä ei aina edes huomaa kuinka fyysistä se on, koska se on niin kivaa. Jos itse mietitte surffausta ja ette ole aikasemmin sitä testanneet, suosittelen surffikoulua tai kurssia että pysytte turvallisilla vesillä, kirjaimellisesti. 
ps. kaikki kuvat on otettu itse 🙂
x Steffi

8 comments

 1. Mahtavan inspiroiva blogi. Lisää ruokavinkkejä…kiitos 🙂

  • Heippa!
   Todella kiva lukea välillä surffailukokemuksistasi, vaikka itse en ole ikinä lajia päässyt kokeilemaan. Olen kuitenkin lähdössä Ranskaan vuodeksi ja olisi mukava ensi keväänä tutustua lajiin ja osallistua opetukseen. Onko sinulla kokemuksia Etelä-Ranskan surffimahdollisuuksista ja osaisitko antaa vinkkejä minne kannattaisi suunnata?

  • Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 2. Kiitos Anonyymi 1, koitan pistää lisää ruokavinkkejä! 🙂

  Anonyymi 2, kannattaa kokeilla mutta tosiaan ammattilaisen kanssa aluksi. Minne kaupunkiin olet lähdössä? Olen käynyt Biarritzissa, eli Atlantin puolella. Koko rannikko joka on suuntautunut Atlanttiin päin on täynnä hyviä surffipaikkoja. Välimerellä olevat kaupungit eivät ole tunnettuja surffauksesta joten siellä on pienempi mahdollisuus löytää hyviä aaltoja tietääkseni… Minne kaupunkiin olit lähdössä? 🙂

  x Steffi

  • Heippa! Olen lähdössä Pariisiin, mutta keväällä olisi tarkoitus reissata etelään. Biarritzista olen kuullut, sekä muista ei niin tunnetuista kaupungeista sen lähellä. Paljon alkeiskurssista kannattaisi olla valmis maksamaan?:)

  • Hej! Mene yksityisesti tai ryhmän kanssa opettajien kera. Hintaan sisältyy aina märkäpuku, lauta ja opetukset. Kannattaa ottaa sellainen 3-8 opetustuntia, aina ei onnistu ekalla kerralla nimittäin. Jos on joku kunnon alkeiskurssi johon sisältyy noi yllä mainittavat, niin siitä voi maksaa 200-300 euroa.

   x Steffi

 3. Kiitos näistä vinkeistä! Minnepäin olet lähdössä surffaamaan?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.