TRX

Selailin kuviani läpi (kesäkuun arkistoja) ja tuli mieleen suositella yhtä huippua treenimuotoa. Nimittäin TRX-nauhoja! Niitä löytyy joiltakin saleilta ja nauhat ovat erittäin monipuolisia, niillä voi tehdä todella monta erilaista liikettä. Eli jos olette aikasemmin vaan kävellyt näiden ohi niin suosittelen testaamaan seuraavalla kerralla. TRX-nauhat sopivat erinoimaisesti keskivartalon muokkaamiseen 🙂 Kattokaa video jos haluatte nähdä osan liikkeistä mitä pystyy TRX-nauhoilla tekemään.
Tässä teen itse: punnerrus + jalat koukkuun vuorosivuille
tältä liikkeeni näyttäisi toiselta puolelta kuvattuna (Eevi mallina):

ja pientä palautus-meininkiä salin jälkeen
TRX-video

x Steffi

4 comments

  1. Toivoisin enemmänkin näitä how to -kuvia liikkeistä joita teet salilla tms! tosi hyödyllisiä 🙂 kiitos!!

    • kiva! yritän ehdottomasti saada sellaisi kuvia aikaan ja välillä lainaan kuvia netistä kun yritän selittää jotakin liikettä.

      Hyvää viikonloppua!

      x Steffi

  2. Joo, how to do -kuvia ehdottomasti lisää! 🙂 Itse treenaan aika paljon (tosin nyt Espooseen muuton jälkeen oon ollut 2 viikkoa treenaamatta – tää on tuskaa!), mutta mulla ei ole PT:tä, joten treenaan yksin ja teen itse omat treenini. Inspiraatio loppuu aina välillä kesken ja helposti jumitun samoihin treeneihin/liikkeisiin. Näistä on siis tosi paljon hyötyä! Varsinkin, kun pelkistä sanallisesti selitetyistä liikkeistä ei aina välttämättä ymmärrä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.