Aktiiviloman ihanuutta

Nopea moikkaus täältä, ihanasti ollaan päästy mereen monesti tänään ja aallot olivat jopa kaksimetrisiä (!). Sain enemmän itsevarmuutta omaan surffaukseen ja olen melonnut kuin hullu. Täällä on muuten isoja kukkuloita, mietittiin jonkinnäköistä vaellusta niitten yli joku päivä. Siinä saa myös paljon liikuntaa ja samalla näkee paikkoja! Aijon myös kehittää täällä 10minuutin jalkatreenin, jonka voi tehdä missä vaan (ilman välineitä). Aktiivilomat ovat parhaimpia lomia, nukkuminenkin oli viime yönä parempaa kun mitä se on ollut minulle kuukausiin! Terkut rakkaalle luokalleni, II10, snart kommer jag med er och jobbar hårt igen – jag lovar!

x Steffi

One comment

  1. Moi! En ole koskaan ennen kommentoinut blogiasi vaikka olenkin aktiivisesti lukenut. Eksyin nyt kuitenkin näihin vanhempiin surffauspostauksiisi ja pakko sanoa, että ihanaa!!!! Blogisi on tällä hetkellä paras inspiraationi lähteä treenaamaan ja kiitos siitä. Itsekin olen ollut surffaamassa Australiassa, Indonesiassa, Portugalissa ja Kanarian saarilla ja syksyllä odottaa taas Portugali ja talvella Meksiko.
    Piti kysyä tosta sun laudasta. Teetit sen varmaa itsellesi? Missä ja paljon sille tuli hintaa? Entä maksaako lentokoneessa laudan kuljettaminen paljon ekstraa? Itselläni ei ole omaa lautaa, mutta tämän vuoden aikana se on ehdoton hankinta.
    Kiitos ihanasta blogista, keep up the good work! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.