Kesä ohi – elämä ohi?

Kesä tuntuu olevan monen kohokohta ja se ainoa aika “jollon eletään” ja sesonki jota odotetaan. Muu aika Suomessa onkin sitten monelle vaan tuskaa ja pimeää ja ________ (tohon joku muu valittava sana). Itse päätin tänään että aijon hyödyntää suomen keliä, varsinkin lunta, uusilla ja erilaisilla harrastuksilla! Kun “ei voi” olla ulkona haluaisin kokeilla pari uutta juttua, esimerkiksi seinäkiipeilyä ja tankotanssia ;D! Kun lunta alkaa tulemaan aijon hiihtää enemmän kun viime talvena ja ehkä oppia lumilautailemaan paremmin 🙂

Eli talvea odotellessa! 

Seuraavaksi vähän talvikuvia.

Minä ja Paavo Arhinmäki (urheilu- ja kulttuuriministeri) ennen talviklassikkoa. Hieno mies ja JOKERIFANI !!!!!!

Jenna mukana lenkeillä myös talvisin

Ajoin muuten Kulloon Kartanon (Porvoo) ohi tänään ja he mainostivat maissia, käännyin spontaanisti maissiostoksille ja NAM miten maissi on hyvää – siis raakana! Se on ihanan makeaa enkä viitti edes keittää noita kun maistuu niin hyvältä sellaisenaan. Huuhtokaa maissit toki jos olette ostaneet niitä kaupasta (niissä voi olla jotain kemikaaleja). Kilohinta oli vaan 4,90e, tosi halpaa kun miettii että ne ovat suoraan pellolta tuotuja. 

Maississa on paljon kuituja ja paljon vitamiineja 🙂
x Steffi


6 comments

  1. Jee tankotanssille, se on parasta 🙂

  2. Vinkkinä sellaiselle jolla ei välttättä ole aikaa/varaa tms. käydä kiipeilykurssia juuri nyt, tai jos haluaa ensin vaan testata minkälaista kiipeily ylipäätään on, niin boulderkeskus.com! 🙂 Itse aion pian kokeilla;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.