Kropan ja mielen loma

Hej kaikki ja hyvää maanantaita. En päässyt fitness-expoon kiertelemään vaikka se olisi kiinnostanut, mutta ei nämä suolaiset allotkaan Portugalissa huonolta maistuneet eilen. Surffauksessa rankinta on se melominen. Kun haluaa päästä “aaltojen taakse” eli paikkaan, missä aallot eivät vielä murru, niin pitää meloa voimakkaasti oikeassa ajassa “ulos”. Aaltoa ottaessa ajastus pitää olla oikea ja meloamalla itsesi oikeaan paikkaan ja oikeaan vauhtiin, surffaajalla on oltava tarpeeksi voimaa ja kestävyyttä jaksaakseen tehdä se. Siksi yläkropassani tuntuu eilinen, aah haluan heti takaisin. Erittäin koukuttava laji.

On käynyt mielessä toki myös muita asioita miten pärjätä reissussa ja miten olla unohtamatta terveyttään. Helposti “olen lomalla” tarkoittaa myös “saan syödä, juoda ja olla miten vain stressaamatta!!”. Tottakai loman pitää olla juuri sellainen kun itse haluaa, mutta onko loma sama asia mielelle kun mitä se on kropalle? Jos kroppa saisi päättää niin loma ei olisi herkkujen, alkoholin ja muitten epäterveellisten valintojen edestä. Muistakaa en ole mikään enkeli itse tässä asiassa, siksi pohdinkin näitä asioita. “Body-Mind” -suhde on ainakin miettimisen arvoinen ja miten niitä kahta voisi lähentää olisi hyvän loman lähtökohta. Ehkä vapaammat (kuin kotona) ruokailuajat ja nukkumaanmeno-ajat sekä kylmä olut auringossa tekee terää sekä mielelle että kropalle, mutta yliannostuksena mikä vaan ei ainakaan anna kropalle lomaa. Tasapainoa etsimässä 🙂

 Haluan lopuksi sanoa Emmi Lehtomaalle SUUUURET onnittelut! Hänen ja muitten fitnessmallien valmistautumisia olen seurannut blogien kautta aktiivisesti ja Emmistä tein haastattelun tässä.

x SteffiLeave a Reply

Your email address will not be published.