Surffikuvia ja lomapäivitys

Onnekkaana nautin tällä hetkellä Portugalin aalloista, hyvästä seurasta ja luultavasti myös upeista viineistä. Olen viikon lomalla, kun tulen takasin minulla on vaikka kuinka paljon koulujuttuja joita pitää tehdä. Reissullani saan paljon liikuntaa surffauksesta, lenkkitossut ovat kuitenkin myös mukana 🙂 Lenkkejä on kiva vetää uusilla paikoilla, niin näkee maisemia samalla. Käytän kuitenkin kaiken energiani veteen. 
Tässä aikasempia surffikuvia parista eri paikoista missä olen surffannut, Englannissa olen (yllättävästi) ottanu parhaimpia aaltojani!
Englanti, Devon
Ranska, Biarritz

 Australia, Bondi Beach

x Steffi

4 comments

 1. Moikka! Olen lukenut sun blogia miltei päivittäin, siitä asti kun aloitit ja toivon ettet oo ihan heti hyytymässä, loistava blogi! Mietiskelin tässä että voisitkohan sinä vähän jelpata, vaikutat siltä että oikeesti osaat ja ymmärrät asioista mistä kirjoitat. Voisitko kirjoittaa postauksen siitä, mitä liikkeitä tehdä salilla ja montako toistoa jos haluaa kiinteytyä ja tukea lenkkeilyyn. Käyn n.3 kertaa viikossa lenkillä, välillä hölkäten välillä kävellen ja hölkäten. Pyöräilen joka päivä 10km ja toki käyn siellä salilla mutta siellä olen ihan ymmälläni ja turvaudun vain crossiin, juoksumattoon ja sitten perus vatsat punnerrukset ja selät, tahtoisin selkeän ohjelman/rungon josta kehittää oma ohjelma eikä kuluttaa aikaa miettien montako toistoa ja millä painoilla ja mikä liike seuraavaksi.. Pahoittelut sekavasta kommentista, toivottavasti nappaat idean sieltä jostain 😀

  • Hej ja Kiitos !!!! En ole hyytynyt vielä, saanut ihan kivan rytmin tähän hommaan ja viikonloput ovat aika vapaat 🙂 Toi on tosi kiinnostava aihe, ja voisin ehdottomosti tehdä postauksen tosta, koska muakin kiinnostaa tuo aihe. Teen sen parin viikon päästä kun olen päässyt lomalta kotiin ja tutkin asiaa vähän 🙂 Kiitos kommentista!

   x Steffi

 2. Love your surfing pics!!! Sooo cooool!!!!
  xo Beckerman Girls
  http://www.BeckermanBitePlate.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.