Treeniä ja jääkiekkoa

Treeni PT:n kanssa takana, tänään tehtiin aika perus maastavetoja ja etukyykkyjä, lopuksi kova syketreeni ja vähän yläkroppaa laitteilla 🙂 Olen huomannut että kahtena eri lenkkikerralla minua on huimannut hieman… Painoni on myös heitellyt ja ruokahalu ollut epämääräinen. Siksi sain nyt vaatimuksen ottaa loppuviikon todella rauhallisesti, joten joogailua ja iisiä lenkkeilyä tiedossa 🙂 

Illalla pääsin tämän jääkiekkokauden ensimmäiseen peliini, oli hienoa nähdä Filppulan veljekset liekeissä!! Harmi vaan että Jokerit hävisivät 🙁 Jos jollain on siis mennyt ohi niin olen todella vahvasti Jokerit-fani. Olen isäni kanssa käynyt matseissa pikkutytöstä asti, ja käydään edelleen 🙂 En kuitenkaan ole millään tavalla esim. HIFK-vihaaja, käyn usein muissa peleissä. 
Jokerit – Saipa 3-4 🙁
kuva vuodelta 2011

2 comments

  1. Älä rehki Steffi! Ota iisisti… Haluun muuten kertoa, olin perjantaina elämäni pisimmällä juoksulenkillä, harmittaa ettei ollu Nike päällä sillä kilsoja tuli varmaan päälle 8! Tavoitteena kymppi…Olin niin iloinen! Tänään oon menossa salille ja osittain voin kiittää mm. sua tästä uudesta innosta, oot näyttänyt blogisi kautta että treenaus voi olla hauskaa eikä niinkään mitään pakottamista, siitä voi nauttia ja se voi olla jopa henkinen itsensä kehittämiskokemus. Kiitos siis siitä!

    • Maximie, Maximie, Maximie… Kiitos sulle, tosi kiva kuulla että olen jotenkin pystynyt auttamaan innostuksessa. Mutta itse olet työn tehnyt joten onnittelut siitä! Sitä treenaus just on mulle, henkistä itseään-kehittämistä 🙂

      ja otetaan iisimmin hehheh…

      x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.