Treenimusiikkia ja lukijoille yllätyksiä

Hej! 🙂 Tänään oli välipäivä treenailusta, ihan hyvää tekee. Huomenna pääsee lätkämatsiin !!!!!!!!!!!! 🙂

Tässä paljon ihanaa treenimusaa. Vähän surffifiilistelyä ja vähän räppiä. Uusin löytö on toi “The White Panda” dj, uskomatonta mixailua!

Tällä viikolla minulla on muuten teille lukijoille ihan henkilökohtaista asiaa, minulla on mahdollisuus antaa pois 4 lippua iloveme-messuille sekä jaossa Zalandon lahjakortti à 50e …. 🙂 Niistä erikseen enemmän tällä viikolla postauksissa.
x Steffi

7 comments

 1. Löysin vasta hetki sitten sun blogiin lukijan vinkistä ja voi hitsi tää on aivan ihana!!!:) Oot super motivoiva!! Kiitos ihan mahtavasta blogista:)

 2. Huippu blogi!! Aina jaksaa innolla odottaa uusia postauksia:-) MÄ intouduin jopa ostamaan Steffitin inspiroimana kahvakuulan JA lenkkarit JA olen jopa käyttänyt epäsäännöllisen säännöllisesti molempia!! Jee!

  • Kiitos! Kuinka hienoa että olen voinut olla osana innostamaan sinua panostamaan terveyteesi. Mission completed 😉

   x Steffi

 3. Hei, tuli mieleen, kun kattelin tossa sun listassa olevan White Pandaa ja nehän tekee mashuppeja ja samantyyppisiä tekee myös Girl Talk. Ootko kuunnellut sitä? Suosittelen kuuntelemaan:)spotify:track:6AKRxWjVqwThGpuVzjLE2W tossa esimerkki. Tykkään kyl Pandasta enemmän, mut kelasin vaan vinkata 🙂

 4. Oioii kuulostaa hyvältä! Oon aina metsästämässä uutta musaa, kyllästyn nimittäin aika nopsaa. Kiitos tosi paljon tästä vinkistä, tulee varmasti musiikkipostaukseen! 🙂

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.