Viikonloppuni

Onpa ollut vaikeaa olla postaamatta pariin päivään! Tämä viikonloppuvapaa tekee kuitenkin ihan hyvää, olen nyt kuukauden ajan bloggannut joka päivä (yli 50 000 kävijää!) ja pyhitän viikonloput tästä lähtien melko postaus-hiljaiseksi. Pidän tästä bloggaamisesta kuitenkin niin paljon että mielessä kävi päivittäin kymmeniä asioita mitä jouduin säästämään viikolle. Kirjoitin ne ylös ja nyt viikolla voin postailla minkä ehdin 🙂 Ennen kaikkea tämä on terveysblogi, ja on epäterveellistä olla nenä kiinni tietokoneruudussa koko ajan – pitää elää oppiensa mukaan.

Viikonloppuni oli mukavan rauhallinen! Kävin jalkapallotapahtumassa (haastattelu jalkapallopelaajasta tällä viikolla), söin terveellisesti, näin ystäviä ja perhettä ja urheilin. Tässä viikonloppuni kuvissa:

 Pieleen menneitä lenkkejä… (penikkakipuja)
Jalkapallopeli EIF – BK-46 (“Raaseporin derby”)
Koulujuttuja
Salille menoa (perjantai)
 Koirien kanssa olemista. Tässä Lily. Kilpikonna tuossa jalkojen vieressä 😀
  Jenna, paras lenkkikaverini <3
 Tweettausta. Okej en ihan RAKASTA sateessa juoksemista, tämä oli yksi niistä harvoista kerroista kun käännyin kotiin… (lauantai)
 10min lenkin jälkeen
 Yrttejä äidin omasta puutarhasta – näistä lisää myöhemmin
 Luonnonjogurtti-karviaismarja-mustikka-appelsiinimehu -smoothie
 Terveellistä brunssia, hyvässä seurassa
Iso RESPECT niille, jotka juoksivat Helsinki Midnight Run:in!!!!!!
x Steffi

6 comments

 1. !!ootko 5 inch and up -Sandran sisko???

 2. Steffiii ja va o springa midnight run 🙂 ja hade senast sprungi ifjol på midnight run, haha, inte så bra resultat. Hur snabbt borde man springa 10km? Liksom realistiskt för mej..?
  /K

  • Heeei Karin. DUKTIGA du!!!! Ja va på kvällen på lenkki, men kom hem för de va så hemskt väder 😀 Så respect att du for… Ja e lite dålig med tider själv! Under en timme e bra…Men de beror ju helt på vem o hu mycke du ha träna… Hur for det? Hei ja har muuten en fråga till dig! Ja textar 🙂

   x Steffi

 3. Joo ja tänkte no vända också men sen sa amma att nej nu far du no o springa när du ha anmält dej, o sen efteråt kändes de ju nog bra, men idag kan man knappt röra sej. ja tror min tid va 1h o 15 min! ja gick en del för ja e sååå rapakunnossa!! men målet till nästa år ska vara under en timme! jeps texta =) kram

 4. så bra att du for! Joo om du gick så de drar ju ut på tiden… 🙂 nästa gång kommer ja med!

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.