Elite Trainers – treeni

Kävin viime lauantaina testaamassa yhtä treeniä Elite Trainers-salilla. Olen seurannut heitä Instagramin kautta (elitetrainers) ja nähnyt huikeita kuvia kun salin omistajat esim. käyvät yömyöhään uimassa jossain keskustassa, juoksevat hulluja mäkiä, heittelevät traktorinrenkaita ja muuta kivaa! Halusin mukaan. Yksi treenaajista veti minulle kuntotestin johon kuului:

– kyykkyhyppyjä tangolla x 20
– kahvakuulaheilautuksia x 20
– soutu 500m
– miesten punnerruksia x 20

….tämä treeni x 4

Etureiteni eivät ole ikinä olleet niin kipeät kuin mitä ne edelleen tänään (2päivää myöhemmin) ovat. Testi oli kova ja olo oli ihmeellisesti alusta asti heikko ja hieman huonovointinen, mutta ihan hyvin meni. Käyn mielelläni jatkossa testailemassa heidän treenejään, niin saa lisää vaihtelua omaan treeniin! Vaihtelu virkistää ja on hyvä asia treenatessa!

Pari nopeaa kuvaa kyseiseltä salilta
 
ps. mun instagram nimi on stef_fit
x Steffi

5 comments

  1. Moi Steffi! Mikä tämä salin osoite on? Ilmeisesti Helsingissä? En nettisivuilta saanut selvää :/

  2. Steffi! Haluan kiittää sua tästä aivan mielettömän inspiroivasta blogista. Kiitos. Monesti oon erilaisissa laiskuuspuuskissani tullut tänne selailemaan vanhoja postauksia ja joka ikinen kerta se treenikärpänen on puraissut ja oon saanut houkuteltua itteni treenaamaan 🙂 plussaa kans ihanan reippaasta postaustahdista, melkeenpä aina kun tuun tänne niin oot jaksanut kirjoitella jotain uutta! Tää on kyllä ihan ehdottomasti mun lemppariblogi, ja sä vaikutat ihan mielettömän hyvältä tyypiltä 🙂 KIITOS!

  3. Moi,

    minkä verran kuntotesti maksaa tuolla? Tai treenaaminen yleensäkin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.