NikeStore taas

Hups! Piti mennä Clas Ohlsoniin ostamaan remppalaatikoita mutta yhtäkkiä kuulin oudon äänen.. Se oli NikeStore alakerrasta joka huusi nimeäni! En voinut muuta kun mennä katsomaan mitä siellä oli. Ja siellä olin taas kaikkea ihanaa 🙂 Pari kenkäparia löysin, näytän hienot kuvat niistä myöhemmin…  Hassu löytö oli myös juurikauppaantulleet kengät jossa oli korkoa! Heheh, siskoni kävisi näillä varmasti oikeasti salilla – hän ei helpolla matalapohjaisiin kenkiin suostu.

Kiitos Nata henkilökohtaisesta opastuksesta 😉
Ja nyt mietin… Pitäiskö lähteä lenkille… tai salille…

 
Tuoltahan se juokseminen näyttää just tällä hetkellä suomessa
Salille! 🙂
x Steffi

8 comments

  1. Moikka! Tosi kivan näkösiä noi kaikki kengät tossa kuvassa, pitäs itekki ostaa uudet juoksukengät 🙂 Ootko muuten kuullu sellasesta juotavasta aloe verasta? Tai onko sulla siitä mitään kokemusta, ja mitä luulisit toimisko se oikeesti? 🙂

    • Hej! Olen kuullut, ausseissa se oli yksi lempparijuomiani. Se oli kuitenkin sellainen jossa oli jonkun verran sokeria. Suomessa olen vuosia sitten testannut jonkintyyppistä, mutta se testailu ei jatkunut hirveän pitkään. Voisin muuten ostaa messuilta jonkun aloe vera paketin, olen kuullut niin paljon hyvää siitä! 🙂 Sitten teen toki siitä postauksen!

      x Steffi

  2. Mä oon ihan hurahtanu tollasiin korkotennareihin! 🙂

  3. Mäki tykkään korkolenkkareista! Mut hei Steffi, miten olis kysymyspostaus?

Leave a Reply

Your email address will not be published.