Surffausta vahvistava salitreeni

Sain eilen valmiiksi 20-sivuisen koulutyön, titteli on suomennettuna suunnilleen “Menetelmät, jotka parantavat surffauskokemusta anatomisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta kuntosalilla ja sen ulkopuolella” – suunnilleen heheh. Työhön kuuluu surffitreenivideo, josta oon puhunut aikasemmin. Sen julkaisen kahden viikon sisään täällä. Työhön kuului paljon eri juttuja mutta tässä perus salitreeni, missä vahvistetaan niitä lihaksia, joita surffauksessa tarvitaan (käsiä, olkapäitä, selkää, takajalkoja, vatsoja). 
Joka liikkeellä tulee toistoja 10, sarjoja per liike on 4. Painot oman tuntemuksen mukaan.
Vuorokädet hauis, 4×10 (10kg)

Ojentaja vuorokädet 4×10 (10kg)
Pystyojennus tangolla 4×10 (20kg)

Maastaveto 4×10 (60kg)

Vatsoja tällä telineellä (kyynärpäät 90astetta) 4×10
(vanha kuva)
Kiitos Stinalle kuvista 🙂
Tällasta! Itse tämä oli minulle aika helppo tänään, mutta otin iisisti kun en ole voinut treenata viikkoon (seliseli!!!!). Teen tämän saman treenin lisäämällä painoja ja vauhdittamalla tempoa (ei pitkiä lepoja sarjojen välissä) ensi kerralla.

x Steffi

12 comments

 1. Wau! Maastaveto 60kg !
  Sä oot kova!:)

 2. Mitä?!????!! :DD etkai sä sillä sentään sarjoja tee?

 3. Heippa,

  Saanko kysyä mitä sun tatuointi jalassa tarkoittaa? Varmasti jossain poistauksessa joku on myös kysynyt samaa mutta ei ole osunut silmään 🙂 Kiitos kivasta blogista!

  • Hej ja kiitos sulle. En viitti puhua niistä täällä, kun ei kuuluu treenaamiseen. Toivottavasti ymmärrät 🙂

   x Steffi

 4. Yleensä merkintä 10×4 tarkoittaa, että tekisit 10 sarjaa, joissa jokaisessa olisi neljä toistoa.
  Teit varmaan kuitenkin neljä sarjaa, joissa jokaisessa oli kymmenen toistoa eli 4×10 🙂
  Tää nyt on vähän pilkun nussintaa, mutta noin siis yleisesti merkataan.
  Painot voi sitten vielä ilmoittaa loppuu esim. toi maastaveto: 4x10x60kg

 5. Moikka Steffi!
  Löysin sun blogisi ihan randomisti eilen illalla, mikä sattui ihan loistavaan saumaan kun ehdin luistaa treenailusta koko alkuviikon yhden opiskelutyön vääntämisen jälkeisessä “väsymyksessä”. Tänään sain itsenin taas liikkeelle, jonka jälkeen palasin lukemaan sun blogin loppuun. Nyt on koko blogi siis kahlattu läpi ja piru vie tykkään! Lueskelen blogeja säännöllisesti, mutta niihin ei ole tähän mennessä jostain syystä kuulunut yhtään treeniblogia -nyt siihen tuli muutos. 🙂 Kirjotat ekassa postauksessa, että “toivon, että joku päivä voisin motivoida muitakin” -you sure do!
  Ite en oo koskaan ollu mikään salillakävijä (never say never..), mutta käyn säännöllisesti (mahdollisimman rankoilla ja monipuolisilla) ryhmäliikuntatunneilla ja nyt syksyllä mukaan on monen vuoden taon jälkeen tullut myös tanssiminen, joka aikoinaan oli tosi tärkee osa elämää. Koitan myös opetella lenkkeilyä, josta en oo koskaan oikein tykänny, vaikka aina oon halunnut tykätä. 😀
  Kommentointi blogeihin, ja varsinkin tällanen hillitön avautuminen (eh..), on mulle toooosi harvinaista, mutta nyt inspiroi kyllä sellaseen malliin, että pakko oli. Kiitosta siis blogista ja jatka samaan malliin! 🙂

  -speckled

  • Kommenttisi on ihan kunnia, Kiitos! Kiva et sait selailtua läpi, ja vielä kivempi, että onnistuin motivoimisessa. Sitä mun tulevaisuuskin vaatii. Suomessa on aika vähän treeniblogeja joten näin hyvän tilaisuuden aloittaa! Treenaamisesi kuulostaa hyvältä, tsemppiä paljon jatkoon.

   x Steffi

 6. naurattaa toi taka_jalat_ nimitys 😀 hih.. takareidet varmaankin?

 7. Hyvä, että sua naurattaa – se on terveellistä! Takajaloilla tarkoitin peppua, takareisiä ja pohkeita (jos oli epäselvyyksiä) :)!

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.