SURFFITREENIVIDEO-SURFWORKOUT VIDEO

Minulla olisi vaikka mistä kirjoittaa – terveysmessuista, joogasta, välipalatestauksista… Mutta siirrän ne kaikki ensi viikkoon ja julkaisen surffitreenivideon joka vienyt paljon aikaa ja valvottanut minua! Tämä on vapaa-ajallani tehty video, jonka liitin yhteen koulutyöhön. 
Tämä video on tehty pilke silmäkulmassa, jos joku haluaa tehdä treenin ja kysyä tarkempaa tekniikka-infoa niin kysykää vaan. Tämä on suurin piirtein se visio mikä minulla on ollut pitkään – sen toteuttaminen vaati teknillisesti minulta paljon (itse videon tekeminen) ja paljon on vielä opittavaa.
MUSAT TÄYSILLE! ENJOY! 🙂

Ja hei kuvanlaadun parantamiseksi vaihtakaa tuosta Settings-merkistä 720HD:ksi !!! 🙂

Lisää videoita tulossa jatkossa.

Hyvää viikonloppua joka ikiselle 🙂

x Steffi

18 comments

 1. Olipa pirtee video 🙂

 2. Loistava ja inspiroiva 🙂

 3. tiedätkö alle 16-vuotiaiden saleja helsingissä? 🙂 ja tiiätkö kyselläänkö yleensä saleilla tota ikää, että tarviiko mukaan henkakreita..? et riittäkö jos vaan sanoo olevansa 16 jos kysytään 😀

  • Hej! Uskoisin että pääset salille jos sulla on vanhemman allekirjoitus/suostumus. En oo kuitenkaan ihan varma tästä mutta tarkistappa asia lähettämällä salille sähköpostia! 🙂

   x Steffi

 4. Loistava video, kiitos! 🙂
  Ei liity tähän postaukseen ja jos on mielestäsi liian henk.kohtainen niin ei tarvitse vastata; onko sulla pysynyt kovan treenin myötä hormoonitoiminta ihan normaalina? Itseäni on huolestuttanut jo pitkän aikaa kun omia kuukautisia ei ole vain näkynyt ja lääkärissäkin on käyty mutta kuulemma vielä pitää vähän odottaa.. Raskaanakaan en siis ole. En tiedä pitäisikö pitää tauko treenaamisesta vai mitä ihmettä.. :/ En siis ole alipainoinen vaan ihan normaalipainoinen.

  • Kiitos itsellesi. Tuo on todella kiinnostava aihe, minulla on pysynyt melko normaalina mutta näin ei ole ollut aina. Mitä lääkäri sanoi että sinun pitäisi odottaa? Kuinka kovaa ja paljon olet treenannut? Oishan se harmi jos joutuu urheilemisesta karsimaan. Toivottavasti syy selviää lääkäriltä.

   x Steffi

  • Minäkin olen jo pitkään kärsinyt samasta ongelmasta, minulla on ollut kuukautiset 3 kertaa 3 vuoden aikana. Olen käynyt lääkärissä, mutta hän ei löytänyt siihen mikään tietty syy. Treenaan paljon, joten olen olettanut että se johtuu siitä. Minäkin olen normaalipainoinen. En tiedä mitä pitäisi tehdä, en pysty pitämään taukoa treenaamisesta!

   Mahtava video Steffi! 🙂

 5. Heippa,

  halusin vain kertoa että löysin tän sun blogin eilen jostain (järkyttävän huono muisti etten enää muista mistä :D), mutta tää on ehdottomasti parasta hetkeen! Oma treenimotivaatio nousi kohisten ja vaikka sun blogi onkin keskittynyt pelkkään treenaamiseen niin oot saanut tän pysymään ihan älyttömän mielenkiintosena ja oonkin lukenut paljon vanhoja postauksia ja musta tuntuu etten saa tarpeekseni tästä blogista enkä malta odottaa että kohta pääsen taas itse treenaamaan. Mahtava blogi!

  • Kiitos paljon Tanja! Ihanaa kuulla! Jatka lukemista niin motivaatio pysyy yllä. Tämä toimii win-win tyylillä. Oma ja lukijoitten treenmotivaatio nousee!!

   x Steffi

 6. Tosi hieno video! Oli kiva kattoa 🙂
  Oon myös nyt viime aikoina vasta löytänyt blogisi, ja on tullut kyllä mieletön treeni into! 😀 Salikertoja tulikin tällä viikolla viisi ja onnistumisen tunteita oli ihana huomata! Kuinka hyvä mieli urheilusta tuleekaan. Olen lueskellut paljon sun aikaisempia kirjoituksia ja mm. aamupalatestaus oli mielenkiintoinen, ja olen myös muuten todella kiinnostunut noista ravintojutuista sekä niiden liittymisestä urheiluun. Mutta kiitos siis tästä blogista, päivittäin käyn sun juttuja lukemassa! 🙂 Mukavaa alkaa viikkoa!

  • Tosi kiva kuulla essi. Tällaiset kommentit saa hyvälle tuulelle ja innostaa jatkamaan samaan tahtiin 🙂 Hyvä että into on löytynyt, voin tehdä lisää testauksia jatkossa! Hyvää alkanutta viikkoa sinullekkin.

   x Steffi

 7. Ihanaihana video! ihan mahti fiilis. Pitääkin nakittaa kaveri puntille mukaan joku päivä niin pääsee testailemaan. Kiitos tästä, loistavaa duunia mimmit 🙂
  Xx nanna

 8. Ihana hauska ja pirteä video! 😀

 9. Hauska video, hyvää työtä! 🙂

  Ja sä oot ihan todella teräksisessä kunnossa hei! Upeeta. Kai sitä pitää itsekin hommata pt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.