Talviajan ensimmäinen lenkki – mitä päälle?

Kelloa käännettiin taaksepäin ja pimeää on. Positiivista on kuitenkin omalla osallani ollut se, että olen nukahtanut paremmin nyt. Vedin ensimmäisen “kylmemmän” lenkin (ainiin, munhan piti vaan joogailla…) tänään ja hyvin meni. Reidet olivat edelleen hieman jumissa kovista treeneistä mutta ei ollut muita kipuja. Kylmä sää ei vielä tuntunut keuhkoissa mitenkään pistävästi.

Joskus on haastavaa tietää mitä laittaisi päälle, kun säät vaihtelevat niin paljon. Asteita oli tänään +5 ja onnistuin vaatteiden määrässä. Päälläni olivat seuraavat kerrokset:

Urheilurintsikat, toppi, pitkähihainen ja takki (heijastintakki). Housut melko paksut.

En ole aikasemmin käyttänyt säärystimiä, mutta joku kommentoikin niistä aikaisemmin. Voi olla että joutuu alkaa käyttämään kun säät kylmenevät vielä??

Hanskat olivat ihan tarpeen, nämä ovat melko paksut Nike:n hanskat

Ei muuten näkynyt Töölönlahdella paljon lenkkeilijöitä, paljon rattaita ja äitejä kuitenkin. Hyvä mamat! 🙂

ps. Pääsen tänään syömään todella erikoista ruokaa, siitä lisää täällä ja Instagramissa kuvia! 🙂

x Steffi

7 comments

 1. Apua, mun piti tänään tehdä tismalleen samanlainen postaus 😀 mulla oli lähes identtiset kuvatkin ! Nyt jää väliin haha 😀

 2. Kiva kun kirjoitit talvilenkkeilystä. Siitä kuulisin mielellään lisää ja motivaatiota tarvitaan kun täällä 100 km Helsingin yläpuolella on paikoin jäätäkin.. Omistatko nastallisia juoksukenkiä? Onko suosituksia talvijuoksukengiksi? Kiitos muuten todella ammattitaitoisesta ja motivoivasta blogista!

  T. Maija – jälleen juoksun löytänyt

 3. Sinulla on todella mukava blogi, jota käynkin lukemassa aina kun ehdin ja muistan. Jatka samaan malliin =) -karoliina

 4. Samanlaisella varustksella käytiin lenkki heittämässä äsken myös täällä! Asteita oli tosin -1, mutta hyvin pärjäili noin 🙂 Pipo vaan melkeen silmille asti vedettynä toimi lämmityslisänä, ja kaulahuivi! 😉
  Onko sulla jotkut erilaiset lenkkarit talveksi vai menetkö samoilla kesät talvet? 🙂

 5. Hei,
  tässä olis POSTAUSTOIVE:
  Olis mukava lukea sun pukeutumissuosituksia eri lämpötiloihin ja säähän 🙂
  Toki jokainen voi pukeutua omien fiiliksien ja tarpeiden mukaan, mutta suositukset ja neuvot olis hyvin tarpeellisia esim lisävarusteita (hanskoja, säärystimiä, sukkia, pipoa jne.) hankkiessa!
  Vaikuttaa, että oot kokemuksen (ja opiskelun?) kautta todella asiantuntija tähän.
  Ja btw, viiteten karoliinan kommenttiin, mulla ei ole mitään ongelmia muistaa käydä sun blogia lukemassa ;D
  Kiitos inspiroivista jutuista, kivoista kuvista ja tarmokkaasta asenteesta!!
  YT Edla,
  jonka elämännautintoihin kuuluu viikoittain juoksua 1h, lentopalloa 2h, kuntosalilla 1h, uintia 1h, salibandya 2h, satunnaisia joogakertoja ja kaikki hyötyliikunta;)

 6. Kiitos kaikille toiveista ja kommenteista:) Tulee varmasti jatkossa lisää talvilenkkeily-juttuja.

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.