Turvallisuusjuttuja ulkonaliikkujille

Jahas, piti käydä lenkillä taas jotta muistaisin kuinka maanantaifiilis voi nousta nollasta sataan. Jess. Siitä on pitkä aika kun viimeksi kävin lenkillä (ehkä viikko). Sää oli ihanan viileä, aurinko paistoi ja oli kivannäköistä porukkaa töölönlahdella. Nyt tulee turvallisuusmuistutuksia ulkonaliikkujille !!

heijastimet ja tukka mintissä

 

 

 


– Säät pimenee, muistakaa refleksit (SIIS HEIJASTIMET)! Ostakaa erikseen sellaiset jotka laitetaan esim. käden ympärille tai ostakaa sellaisia treenivaatteita, joissa on refleksit valmiina.

– Varokaa liukkaita lehtiä! Syksyllä on paljon lehtiä maassa, ja ne isot voivat olla todella liukkaat – watch out 🙂

– Älkää kävelkö päin punaista. Tämä potee vuoden ympäri. Varsinkin jos on musa korvissa niin pitää olla extra tarkkana. 

– Laittakaa tarpeeksi vaatteita päälle, kun säät kylmenee. En vielä käytä pipoa ja hanskoja mutta pian niitä on hyvä alkaa käyttää!

– Heittäkää kommenttiboksiin lisää turvallisuusjuttuja jos tulee mieleen! 

t-paita ja takki ei riittänyt, vaihdoin pitkähihaiseen ja lenkkitakkiin 🙂
Nyt menen kannustamaan HJK:n voittoon. Moro!
 x Steffi

8 comments

 1. Oii olisipa täällä Lapissakin noin lämmin, että ilman pipoa ja hanskoja tarkenee! Vaikka toisaalta on ihana ulkoilla raikkaassa pikku pakkasessa, vähän lunta maassa 😉 Tänä aamuna tosin ei paljoa hymyilyttänyt kun pyöränlukko oli niin jäässä, ettei lähtenyt auki..
  Ihana blogi sinulla!

 2. Refleksi = suomeksi heijastin 🙂

  Kiitos muistutuksista! Tänään juuri liukastelin lehtien päällä, ei yhtään kiva 🙁

  Keep up the good work, kiva blogi!!!

 3. Refleksit ovat toki myös tärkeät lenkkeillessä, mutta luulen että tarkoitat heijastimia. Niitä valoa heijastavia juttuja vaatteissa. 😉 Pakko oli kommentoida, kun oli niin hauska svetisismi. 😀 Turvallisia lenkkejä sulle ja mukavaa syksyn jatkoa!

 4. 😀 joo vaihdoin sen.

  x Steffi

 5. Oon just lähdössä lenkille ja en kyllä olisi muistanut heijastinta! Kätevin olisi jos takissa/houisissa olisi valmiiksi kiinni heijastimet..

  En ole muuten ennen tainnut kommentoida vaikka olen jo pitkään sun blogia seurannut, täältä saa niin hyvää treenimotivaatiota, kiitos!

 6. Ja nyt kun ulkona on pimeetä ja kohta myös liukasta niin yksi hyvä turvallisuusvinkki, kerro jollekin mitä reittiä juokset, jos jotain sattuu pimeässä niin joku tietää minkä reitin varrelta sinut löytää 🙂 On sattunut (ei minulle) ikävä asia kun yhden tyypin lenkillä, pimeässä syysillasa, sattui onnettomuus ja kukaan ei tiennyt missä hän oli…. 🙁

 7. Käytätkö talvisin juostessa säärystimiä tmv nilkoille/säärille? Musta tuntuu että jo nyt on niin kylmä, että nilkat jäässä saa juosta tuolla! en haluis kuitenkaan talveks jättää juoksua kokonaan pois.. 😛

 8. Kiitos kommenteista! Minäpäs vähän tutkin miten talvilenkkeily lähtee käyntiin ja vinkkailen tänne juttuja! 🙂

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.