Ylipainoisille omistettu kuva

Huomioni kiinnittyi heti tähän kuvan, kun selailin läpi treenisivustoja. Tämä kuva pitää aivan paikkansa – vaikka on reilusti ylipainoa niin on mahdollista päästä hyvään kuntoon (ei välttämättä tarvitse hankkia tuollaista sikspäkkiä). Tarvitsee vain oikeat työkalut onnistumiseen. Tämä aihe on minulle ehkä kiinnostavin, haluan tehdä töitä ylipainoisten ihmisten kanssa koska olen aivan varma, että kun valmistun ja alan treenaamaan ihmisiä henkilökohtaisesti, tulen onnistumaan tehtävässäni ja saamaan asiakkaitani laihtumaan suuren ylipainon pois. Jos nyt alkaisin treenaamaan muita, ensisijaisesti haluaisin treenata niitä, joilla on suuri ylipaino ja jotka tarvitsevat apua. Minulla on kuitenkin vielä matkaa valmistumiseen vielä 🙂

kuvan lähde

x Steffi

6 comments

 1. Minulla on eräs tuttu joka on… noh lihonut tässä vuoden aikana. Mietin,että osaisitko/pystyisitkö tehdä treeniohjelmaa tälläiselle henkilölle esimerkiksi sähköpostitse? Ja aivan mahtava blogi, innoittaa aivan valtavasti! 🙂

  • Hej ja kiitos. En ikävä kyllä vielä ole valmis tekemään muille ohjelmia, mutta tulen tulevaisuudessa olemaan. Siihen asti voitte ehkä kääntyä jonkun toisen (PTn) puoleen ja sitten ottaa minuun yhteyttä parin vuoden sisään.

   x Steffi

 2. Moikka! Ihana, inspiroiva blogi sulla, kiitos siitä 🙂 Itse olen reippaasti ylipainoinen, ja totta kai haluan riisua tuon ylimääräisen taakan yltäni. Mietityttää sellainen esteettinen seikka, että palautuukohan myös iho takaisin vai jääkö se roikkumaan. Ylipainoinen olen ollut vuosia, ja ikääkin sen verran että ihon luontainen palautumiskyky on heikentynyt. Voitko ihan lyhyesti vinkata millaisella treenillä voisi minimoida roikkuihoa?

  • Hej ja kiitos kommentista. Pari juttuu jotka tuli ensin itse mieleen;

   – Keskity painonpudotukseen ja katso sitten painonpudotuksen jälkeen mitä tehdä asialle, todella paljon tsemppiä sulle. Hieman roikkuva iho on kuitenkin terveytesi kannalta parempi kun suuri ylipaino.

   – Käytä kosteutusvoiteita koko vartalolle kun tähän matkaan lähdet, iho on onneksi elastinen ja melko hyvin sopeutuva, joten uskon, että suurilta osin ihosi osaa kutistua hyvin. Voin suositella sellaista voidetta kun “Palmer’s Cocoa Butter Formula”. Tutustuin tähän huippuvoiteeseen jenkeissä, se on tarkoitettu raskausarpille ja muille arpille ja raskaana oleville naisten vatsa-alueelle (käytän itse). Ei ole kallis, löytyy esim. Stockmannilta!
   – Olen kuullut iholeikkauksista, mutta en ole perehtynyt niihin. Tiedän että niitä tehdään paljon, niin jos kaikki muut vinkit eivät auta ja haluat edelleen eroon extraihosta, niin ota yhteys esteettiselle lääkärille joka osaa neuvoa sinua tässä.

   Vähän selailin nettisivustoja läpi ja tässä pari lisää vinkkiä.

   – Iho on ihmisen suurin elin, ei kannata panikoida jos se ei sopeudu heti vartaloon. Ajan kanssa se sopeutuu hyvin paremmin uuteen vartaloosi.

   – Painoa ei kannata pudottaa lian radikaalisesti ja nopeasti. Vältä dieettejä jotka lupaavat painonpudotusta niin lyhyessä ajassa, että se kuulostaa uskomattomalta. Se on luuSyltavasti liian hyvä ollakseen totta. Ju

   – Juo paljon vettä ja ihosi kiittää

   – Syö hyvin. Proteiinipitoista ruokaa ja terveellisiä rasvoja suositellaan.

   lähde: http://getfitguy.quickanddirtytips.com/how-to-tighten-loose-skin-after-weight-loss.aspx

   x Steffi

  • * pahoittelen kirjoitusvirheitä 🙂

   x Steffi

 3. Löysin hetki sitten blogisi ja pakko sanoa, että aivan paras! Tämä kuva pysäytti minut todella ja rupesin miettimään itseäni. Toit motivaatiota mulle! Kiitos :). Jatkan lukemista ehdottomasti, ettei tämä tunne katoa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.