Kysymyspostaus #2

Järjestän blogini historian toisen kysymyspostauksen! Eli nyt voitte kysyä jos on jotain mielessä – kysykää mitä vaan urheiluun, treenailuun, terveyteen, ruokailuun, blogiin tjsp. liittyviin asioihin! 🙂 Vastaan perustelevasti kaikkiin, jotka liittyvät noihin. Vastaan kyssäreihin maanantai 3.12 päivästä lähtien.

Tämä kysymypostaus on nyt suljettu kommenteilta.
x Steffi

24 comments

 1. minkälainen liikunta ja ravinto edesauttaa selluliitin häviämistä takapuolen seudulta?

 2. moikka:) kiva kun teet tällasen kysymyspostauksen!
  aattelin kysyä palautumisesta, että miten itse palaudut treeneistä, esim juotko palautusjuomia ja pidätkö jonkinlaisia palautumistaukoja ettet ollenkaan treenaa yms.
  tykkään kovasti sun blogista, ihanan rento ja motivoiva, vaikutat kivalta tyypiltä!:)

 3. Millainen on sun liikuntahistoria! eli miten liikunta on tullu sun elämään? Mitä lajeja oot harrastanut, ja mitä harrastat tällä hetkellä? Mitkä on sun lempiurheilulajeja? Millä rahoitat sun liikunanharrastamisen? eli ootko töissä opiskelujen ohella?

 4. Oikeastiko painat noin 68kg?!? Näytät todella hoikalta nimittäin.. toki tiedän että lihasta sulla on ja se painaa. Ei tässä muuta kuin että luot toivoa siinä että ei tartte painaa alle 60kg ollakseen todella hoikka.

  • Ja myös todiste siitä että vaa’an lukemilla ei ole mitään merkitystä! Vaikka muistelinkin (?how creepy) et olisit painanu joku 63.. Ihan samapa tuo on, ihana olet ja todella motivoiva, sulla on myös JUST mun ihannekroppa!

 5. kuinka monta tuntia liikut suunnilleen viikossa ja kuinka monta tuntia siitä on lihas treeniä ja kuinka paljon aerobista?

 6. Vad använder du för byxor när du är ute på länk o det är kallt ute? Har du ett par tjocka eller flera par byxor? 🙂
  Jag får själv helt jätte kallt om låren och rumpan nu fast det inte ännu har varit minus grader ute.. köpte ett par “tjockare” springbyxor men tyckte dom inte alls hjälpte.. eller så kanske jag bara springer för sakta att jag inte får upp värmen 😀

 7. Hej Steffi!

  Hördu jag har ett sånt problem att min puls mycket lätt stiger upp till 180 +, t.ex. idag på en 45min spinninglektion hade jag pulsen uppe i 170-180 nästan hela lektionen. Jag märker att 45min är helt maximi, orkar inte dra nå desto längre timmar när pulsen är sådär hög. Hur får jag den sänkt så att jag ändå känner att jag får någo ut av lektionen?
  Dessutom så har jag alltid trott att man förbränner mera med högre puls men idag var det en kompis som påstod att man förbänner mera med lägre? låter konstigt….

  Tack för en fin och inspirerande blogg 🙂

  Kram andrea

 8. Kirjoitit aiemmin että sua ehkä kiinnostaisi crossfitissa kilpaileminen. Ootko suunnitellut tätä yhtään tarkemmin vielä? Esim. oletko alkanut jo treenaamaan kisoja silmälläpitäen? Osaatko kaikki liikkeet ja tekniikat, joita cf-kisoissa voi tulla vastaan? Oletko liittynyt/aiotko liittyä johonkin cf-salille vai aiotko treenata ihan vain itseksesi?

  Mitkä on sun maksimitulokset penkkipunnerruksessa, maastavedossa, takakyykyssä? Kuinka monta leukaa jaksat vetää putkeen?

  Osaatko perinteiset painonnostoliikkeet (tempaus, työntö)? Millä tavalla ja millaisilla painoilla treenaat näitä?

 9. mitä olet pitkä?

 10. miten se nyt ihan oikeesti onnistuu päästä eroon vatsarasvasta? kannattaako esim hiilareiden vähentäminen vai lähteekö se kuten muukin rasva, eli terveellisellä syömisellä ja liikunnalla?

 11. voitko tehä postauksen siitä kuinka sais reidet kiinteemmiksi? esim jonkun mitä jumppaa suosittelet siihen hommaan jne 🙂

 12. Voiko mielestäsi hedelmiä ja vihanneksia syödä niin paljon kuin haluaa, vai onko niidenkin kalorit niitä lihottavia?
  Mitä mieltä olet sellaisesta epäterveellisestä laihduttamisesta, eli esimerkiksi paastoilusta ja liiallisesta liikunnasta suhteessa energian saantiin? Oletko itse ikinä harrastanut sellaista?
  Oletko itse koskaan ollut ylipainoinen?
  Mikä sai sinun oman liikuntaharrastuksen aluilleen?
  Onko mielestäsi jugurttia (Bulgarian jugurtti) myslillä huono aamupala? Myslissähän on paljon kaloreita ja hiilihydraatteja, mutta se yhdistelmä on niin kauhean hyvä!

 13. Mitä muuta sun elämään kuuluu liikunann ja opiskelun lisäksi?

 14. Minkälaisia kenkiä suosittelet talvella juoksemiseen? Kannattaako olla nastat, ja mikä merkki olisi hyvä? Onko jotain muuta vinkkiä siitä, mitä pitää ottaa huomioon, jos juoksee talvella, kun voi olla kylmää/lunta/jäätä?

  Toinen kysymys liittyy siihen, että sulla on todella upeat hiukset 🙂 Miten saat ne pidettyä noin hyvässä kunnossa, kun kuitenkin liikut paljon ja joudut varmaan pesemään niitä usein? Onko sulla jotain hyväksitodettuja keinoja hoitaa ja suojella niitä? Yritän itse kasvattaa hiuksiani aina vaan pidemmiksi ja vähän pelkään sitä, että nyt kun treenaan aina vaan useammin, hiukset kärsii.

 15. luin tänään töissä me naisia, jossa oli sun ja siskon kuva, ja tekstin mukaan oot kouluratsastaja? ois kiva kuulla siitä harrastuksesta lisää, jos viitsisit kertoa.
  ja sitten vielä, kun siskosi opiskelee muotia ja taidat olla siitä itsekin kiinnostunut, niin mitä mieltä olet siitä mallimaailman ihanteesta, että pitäisi olla ihan superlaiha?

 16. Haluaisin kysyä, en tiedä onko tämä liian henkilökohtainen kysymys, mutta kerroit aiemmin työskennelleesi baarimikkona. Miten uskalsit lähteä työelämästä opiskelemaan? Se on minusta upeaa, mutta teetkö töitä opiskelun ohella? Jos et, niin miten pärjäät? Haaveenani olisi lähteä opiskelemaan jokin ihan uusi juttu, mutta tämä kysymys itseänikin askarruttaa.

  Ps. blogisi on antanut hirveästi voimaa ja motivaatiota. Vuoden parhain blogi.

 17. Kiitokset mahtavasta blogista! Ihanaa että kannustat muita treenaamaan terveellisellä tavalla, eikä vain kaloreja laskemalla!

  Haluaisin tietää mielipiteesi ryhmäliikuntatunneista ja erityisesti BodyPumpista. Olen käynyt BP:ssä pitkän aikaa ja esimerkiksi kyykyssä painoja minulla on yleensä yhteensä 27kg, eli kroppa on suht hyvässä kunnossa. Kysynkin siis, pystyykö tällaisella monta toistoa+verrattain pienillä painoilla muokkaamaan kroppaa, vai onko BP vain hyvää yleiskunnon kannalta? Jos sitä läskiä haluaa sulattaa lihasten päältä niin onnistuuko tämä vain ruokavaliota muuttamalla ja treenaamalla entiseen tahtiin (esimerkiksi BP:ssä + spinningissä), vai pitäisikö sitä kehittää itselleen saliohjelma?

 18. Tosi inspiroiva blogi! 🙂 Voisitko antaa vinkkejä alavatsan ja lantioseudun kiinteytykseen? Mulla tuntuu ylä-/alakroppa olevan eri paria, teen kuitenkin salilla koko kropan liikkeitä. Olen myös huomannut lihoneeni n. 6kg tässä syksyn aikana, vaikka en ole syönyt mitenkään kovin erilaisesti kuin ennen, joten se ihmetyttää. Olen kyllä salilla koventanut painoa, joten toivottavasti se olisi osaksi edes lihasta 🙂

 19. Voi olla, että olet surffauksesta kertonut enemmän jossain postauksessa tai kommenteissa aiemmin, mutta itselle ei ainakaan silmiin ole osunut.
  Joten: minkä ikäisenä aloitit surffaaamisen? Missä aloitit? Käytkö vuoden aikana usein ulkomailla surffaamassa? Oletko surffannut kotimaassa? Jos olet, niin missä? Missä on ulkomailla mielestäsi ollut parasta surffata?
  Surffaaminen on ilmeisesti suht kallis harrastus, joten itselle taitaa jäädä vain haaveeksi.

 20. Voisitko jossain vaiheessa tehdä postauksen siitä, miten mahdollisimman pienellä määrällä välineitä voi aloittaa treenaamisen kotona? Kysyn siksi, että olen täysin untuvikko kuntosalilla käynnin suhteen enkä oikein kehtaa mennä sinne säheltämään (säälittävää, mutta totta). Ennemmin tekisin kotona pientä treeniä ensin, ja sitten kun olisin vähän paremmassa kondiksessa, voisin alkaa käydä salilla.

  Esimerkki välineistä:
  -jumppa-alusta
  -jumppapallo (halkaisija 80cm)
  -käsipainot 2,5 kg
  -jumppakuminauha
  -mitä muuta kannattaisi hankkia?

  Tämä postaustoive siksi, että uskon että ei tarvita isoa määrää välineitä jotta voi olla hyvässä kunnossa JA siksi että tällä hetkellä polvi/penikkavaivat estävät juoksemisen ja pitäisi keksiä muuta tekemistä…

  Kiitos kivasta blogista <3

 21. Millaista lihaskuntotreeniä suosittelisit päätoimisesti juoksua harrastavelle?

 22. mistä sä oot ostanut nuo sun siniset ja vihreet lenkkarit?

 23. Löytyiskö sulta hyviä vinkkejä pömppiksen pienentämiseen? Vaikka muuten olisi kuinka hyvässä kunnossa niin aina on hirvee alavatsamakkara…

Leave a Reply

Your email address will not be published.