Lahjakortti hoitolaan – voittaja

Olen valinnut voittajan kaikista osallistuneista. Niin kun yksi kommentoi, kaikkien iho tarvitsee hoitoa – joidenkin enemmän ja joidenkin vähemmän! Samaa mieltä. Antaisin lahjakortin todella mielelläni kaikille, mutta ikävä kyllä minun on valittava vain yksi. Kiitos kaikille kommenteista. Luin kaikki läpi ja vaikean valinnan jälkeen arvoin niistä kommenteista yhden, joihin huomioni kiinnittyi erityisesti.

Onneksi olkoon Linda! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia.

Jotkut kommentoivat myös Roaccutanin (aknelääke) käytön kokeneena. Olen itse joutunut käyttämään 3 kuuria Roaccutania, enkä toivo sitä kenellekkään. Todella vahva ja inhottava lääke (joka on kielletty Ruotsissa!), mutta joskus ainoa vaihtoehto, joka auttaa. Tästä lääkkeestä kehotan pysymään kaukana, jos vain pystyy.

kuvien lähde

ps. muistakaa aina jatkossa laittaa arvonnoissa/kilpailuissa sähköpostinne samaan kommentiin jonka lähetätte minulle 🙂

pps. mukava nähdä että monet diggailevat arvonnoista, yritän järjestää lisää sellaisia jatkossa, niin te lukijat saatte välillä ihan konkreettisestikin asioita irti tästä blogista!

pps. pyytäkää joululahjaksi tämän tyyppisiä hemmottelulahjakortteja, minä toivon ainakin tällaisia! (vink-vink läheiset)

x Steffi

2 comments

  1. Pakko kommentoida, että kun jätin sokerit ja valkoiset jauhot poi ruokavaliostani niin finnit katosivat. Olin kärsinyt niistä teini-iästä kolmekymppiseksi asti. Voi kun olisin tiennyt sen ajat sitten miten ruokavalio vaikuttaa. Nykyään en käytä juuri mitään ihonhoitotuotteita paitsi vettä eikä tarvetta kosmeettisille hoidoille ole.

    T. Maija

  2. Tiedätkös, kaikki eivät halua julkaista sähköpostiosoitettaan julkisesti roskapostittajien netistä rohmuttavaksi. Mitä jos keksisit paremman tavan kerätä osallistujia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.