Lumifiilistelyä – tule jo lumi!

Meillä on koulussa kommunikointi-kurssi ja jokaisen kuuluu pitää 15 minuutin pituinen esitys. Itse pidin esityksen meren toiminnasta ja miten tulisi toimia jos joutuu virtauksiin, varsinkin jos aallot ovat suuria. Surffaiheinen esitelmä. Koitan saada tänne klipin esityksestäni. Hieman talvifiilistelyä nyt kuitenkin ->
Täydellinen laskettelupäivä Messilässä
Laivasta otettu talvinen kuva

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa ovat muuten otettu valokuvablogistani, jota en ole päivittänyt piiitkään aikaan mutta jos valokuvaus kiinnostaa niin tsekatkaa se tästä – if i had a voice. Olen ottanut kaikki kuvat itse.

Luokkalainen Jonas piti samasta elementistä esityksen kuin minä, mutta lumesta ja lumivyöryistä. Huh, alkoi hieman pelottamaan. Mut saa vesi mielummin nielasta kun lumi (vesi tuo aina takaisin ylös). Mutta ihana esitelmä joka sai mut kaipaamaan lunta! Tulispa lunta pian, niin pääsee mäkeen täällä etelä-suomessakin. Aijon kehittää snoukkaus”taitojani” – osaan siis lasketella mutta en oikein lumilautailla. Hahah, hauskan näköstä se on kun yritän superhitaasti edetä alaspäin ja kaadun koko ajan. Lunta odotellessa!

Upea kuva alpeista ja Jonas
Mukava ranskalainen mies pyysi minua jäätanssimaan pari talvea sitten!

Talvella haluan ulkona:
– Lumilautailla ja lasketella + juoda minttukaakaota afterskillä
– Luistella, vaikka olen siinäkin todella amatööri. Pelata jääkiekkoa?
– Lenkkeillä (kunnon varusteet vaan lenkille, aurinkoinen talvisää – ihanaa)
– Uida avannossa, ehkä (olen kerran aikasemmin, oli tosi kylmää heheh)
Muita ehdotuksia talviharrastuksiin? 🙂 Onko extreme-laji harrastajia, kuten jääkiipeilijöitä?
x Steffi

7 comments

 1. Lauta viritettynä lunta odotellaan. 19. tammikuuta ois ainakin Himokselle päivämatka tiedossa! 🙂

  Btw, lisää rohkeasti laudan kanssa vauhtia. Jos vauhtia on enemmän, niin onnistuu kääntyminen paljon helpommin kuin hissukseen etenemällä. Alussa peppu on hellänä anyway oli vauhtia tai ei mut kyl se siitä!

  Itse olen pari viime kautta treenannut “väärällä jalalla” laskua ja sekin alkaa jo pikkuhiljaa tänävuonna toivottavasti sujumaan.

 2. Olet niin positiivinen ja pirteä! 🙂 Kiva lukea blogia

 3. Jes, mäkin aloin vähän jo fiilistelemään lumen tuloa. Muista kanssa perinteinen murtomaahiihto! Taidat asua Helsingissä, joten suosittelen siellä kaverin ja suksien kanssa sähläilyä esimerkiksi Arabian lähellä. Ilmaista, tehokasta ja harvinaisen hauskaa!

 4. Täälläkin kovasti odotellaan lunta, tulisi jo!
  Suosittelen talvilajina että ehdottomasti kokeilet kitewingiä jos mahdollisuus tulee eteen 🙂 Luistimilla kun sujahtaa tuhatta ja sataa eteenpäin jäätyneellä järvellä tai merellä niin fiilis on ihan mieletön!

 5. Jules sku vara glad att se det här 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.