Luokkakaverin kahvakuulaheilautus ennen-jälkeen

Kahvakuula on yksi kiva treeniväline, josta olen puhunut aika vähän aikasemmin. Tämä, melko uusi ilmiö länsimaissa (korjaus), on todella tehokas ja sopii moneen erityyppiseen harjoitukseen; alkulämmittelyyn (pienellä painolla) kestävyysharjotteluun (monta toistoa) ja lihaskuntoharjoitteluun (suurempia painoja). Kahvakuulalla voi harjoitella pääsääntöisesti kaikkia lihasryhmiä läpi. Itse treenaan perus heilatusta usein, heilatuksen vaikutukset tuntuvat eniten pakaroissa, etu- ja takareisissä, selässä sekä vatsalihaksissa. Tekniikka on näissäkin harjoituksissa erittäin tärkeä! Itsehän heilauttelen 32kg kuulalla 😉 (tosin vain pari kertaa heheh).
Tässä on luokkakaverini hieno before-after video kahvakuulaheilatuksesta. “Before” on ennen tekniikan korjausta, “After” on kun tekniikkaa on korjattu parempaan suuntaan. 

Jojanin blogiin pääsette banneria painamalla, hän tähtää bikinifitnesskisoihin n. vuoden päästä – voitte seurata hänen taivaltaan hänen omasta treeniblogista 🙂 Blogi on ruotsiksi.Ja oma yhden käden heilautus kesältä
x Steffi

3 comments

  1. Kahvakuulailu on kivaa ja tehokasta. Mä teen kevyellä kahvakuulalla monesti alkulämmittelyjä ennen normaalia punttitreeniä ja satunnaisesti vaihtelun vuoksi raskaammalla kuulalla ihan kunnon treeniä.

    Kahvakuula ei kylläkään ole mikään uusi keksintö kuten kirjoitit… 🙂 Se on keksitty Venäjällä jo 1700-luvulla ja siellä ollut pitkään suosittu harjoittelutapa. Suomessa ja muualla länsimaissa kuula on yleistynyt vasta viime vuosina. 🙂

  2. Bloggar någon annan av dina studiekompisar? 🙂

  3. Kiitos anonyymi korjauksesta 🙂

    Nää, endast Jojan vad jag vet i varje fall 🙂

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.