Otteita Fit-lehdestä

Ostan usein treenilehtiä, kotiini tulee Fit-lehti (tämä ei ole mainos hehe) ja on yksi lempparilehdistäni. Ajattelin ottaa esille pari juttua, joihin silmäni iski.

No tykkäänKÖ !!!

Tämä treeni näyttää hyvältä. Voisin kuvitella tekeväni tämän joskus.

Pikkujoulujuhlia tulossa… 
Uusi idea, onkohan toimiva? 🙂
Minusta on aina kiva lukea muitten ihmisten elämäntapaprojekteja. Jenkkiläisessä Shape-lehdessä on aina näitä. Nämän neljän naisen blogejakin löytyy – TÄSSÄ (linkki fit-lehden sivuille)
Paljon hyvää infoa pähkinöistä!

Eiliset omat sapuskat 
x Steffi

4 comments

  1. Fit on kyllä hyvä lehti! Tullut minullekin jo vuosia – ainoana tilaamanani lehtenä.
    Toki kaikissa sporttilehdissä aina tuntuu, että samat jutut tulee uudestaan ja uudestaan, mutta se on aika loogista – eihän ne urheilun ja hyvän kunnon perusteet mihinkään muutu. 😛
    Välillä olen harkinnut aina lopettavani, mutta sopivasti kerran kuukaudessa lehdestä saa aina hyvän inspiraatio- ja piristusruiskeen lähteä jumppaamaan ja syödä terveellisesti. Ainoa lehti mitä voisi kaverillekin suositella..:) (ps. tämäkään ei ole mainos;D)

  2. Aaah. Nuo sushit näyttävät niin hyviltä 🙂

    Mä olen miettinyt myös treenilehtien tilaamista. Tutustuin uusiin FitBody ja M&F Hers -lehtiin ja haluaisin tilata ne molemmat! Fit tuli joskus kotiinkin mutta kyllästyin siihen. Voisin ehkä antaa sillekin uuden mahdolisuuden ostamalla pari irtonumeroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.