Päivän kahvakuulatreeni ja mietiskelyä tietyistä kilpailuista…

Vähän treenijuttuja. Tapasin PTni ja tehtiin tänään melko intensiivistä treeniä. Harjoiteltiin tekniikkaa rinnalleveto+ylöstyöntö saksaten. Harjoiteltiin myös renkaitten kanssa staattisia liikkeitä (punnerruksia ja käsillä tasapainoilua). Lopuksi tehtiin vielä kova syketreeni jonka vuoksi pysyttelin hyvin lähellä roskista. 
Tässä se lopputreeni on:
Kahvakuula 24kg+hyppy matalalle korokkeelle – 10 heilatusta, 10 hyppyä
Kahvakuula 26kg+hyppy keskikorkealle korokkeelle – 10 heilatusta, 10 hyppyä
Kahvakuula 32kg+hyppy korkealle korokkeelle – 10 heilautusta, 10 hyppyä

 x 3 – kolme kierrosta

huhhuh!
ps. jos lähdette heiluttelemaan kahvakuulaa noin isoilla painoilla, kannattaa olla tarkkana tekniikan kanssa ja pitää selkä suorana (varsinkin kun kahvakuula liikkuu alaspäin jalkojen välistä). 
pps. mietin ihan vähän jospa haluaisin joku päivä osallistua crossfit-kilpailuihin. Fitnesskisoissa ette tule minua näkemään (paitsi katsomossa) mutta tää voisi olla mun juttu. Suurin ongelma taitaa olla se, että olen aivan hullu kilpailu-jännittäjä… Onko kellään kokemusta crossfit-kilpailuista? 

kuva: Sandra

x Steffi

12 comments

 1. mulla ei ole kokemusta, mutta tsemppaan kyllä hurjasti jos aiot osallistua!

  tässä myös vähän inspistä, en tiedä oletko jo nähnyt, mutta rispektit tytölle!: http://www.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw&feature=player_embedded

 2. Sun blogista saa kyllä aina ihan loistavaa inspiraatiota treeniin, taidankin lähteä salille 😉

 3. Hei! Olisin kiinnostunut koulutuksestasi! Opiskelet siis liikunta-alalla? Mitä varsinaisesti opiskelet? Missä oppilaitoksessa opiskelet? Montako vuotta olet opiskellut? Mitä olet pitänyt opiskelustasi?
  Olen harkinnut hakevani tänä keväänä liikunnanohjaaja koulutukseen, tai johonkin muuhun liikunta-alan koulutukseen! Urheilu on ollut aina lähellä sydäntä, ja olen harrastanut urheilua ihan pienestä pitäen.
  Jos haluaisit kertoa vähän koulutusalastasi, olisin todella iloinen! kiitos 🙂

 4. Seuraavat crossfit-kisat Suomessa on Winter War 2013 Tampereella 2.2. http://cfwinterwar.com/2013/

  Jos mahdollista, kannattaa suunnata sinne ihan vaan katsomaan. Mua kiinnostaa myös kilpaileminen crossfitissa, mutta oon vielä niin uusi lajissa, etten osaa oikein sanoa vielä mitään. Aion kuitenkin itse mennä tuonne katsomaan ja kannustamaan tuttuja jotka todennäköisesti kisaavat.

 5. Emma – Kiva kuulla, että löytyy tsemppajia jos päätän lähteä.

  Riikka – Kiitos 🙂

  Anonyymi 1 – Lähetä mulle sähköpostia, niin voin auttaa sinua tässä!

  Anonyymi 2 – Joo, noi on tiedossa ja olen myös menossa katsomaan! Siellä viimestään selviää jos on intoa lähteä mukaan! 🙂

  Kiitos kommenteista.

  x Steffi

 6. Kuinka korkeita korokkeet oli? 🙂

 7. Mä innoistuin treenaamaan CrossFittiä noin pari kuukautta sitten. Se on aivan huippua!! 🙂 Kilpailla en kuitenkaan aijo, tosin eihän sitä tiedä jos mieli muuttuu jossain vaiheessa. Täällä australiassa noita kisoja taitaa olla vähän enemmän ku suomessa ja yritänkin päästä 15.joulukuuta kannustamaan ku kaverit kisaa.
  Tsemppiä treeneihin ja niihin mahdollisesti edessä siintäviin kisoihin!

 8. Moi, en ymmärtänyt tosta treenistä sitä, miten käytännössä sen teet? Teetkö ensin 10 etuheilautusta, sitten hypit 10 kertaa korokkeelle? Onko sulla se paino hypyssä mukana? Vai vuorotellen teet liikkeet?

  Kiitos!! 🙂

 9. Anonyymi – Eka oli n. lattian ja polvieni puoleenväliin, toka oli n. polvieni kohdalle, kolmas puoleen väliin reisiäni. Toivottavasti ymmärsit! 🙂

  Sini – ihana blogi.

  Utelias – Sori, tää on aina vähän vaikeeta selittää tekstitse. Eli: 10 heilatusta (24kg), kuula alas, 10 hyppyä matalalle korokkeelle-> seuraavalle kuulalle jolla 10 heilautusta (26kg), kuula alas, 10 hyppyä keskikorkealle korokkeelle -> seuraavalle kuulalle jolla 10 heilautusta (32kg), kuula alas, 10 hyppyä korkeimmalle korokkeelle. n 1min paussi ja koko setti uudestaan x2. Ymmärsitkö? Eli heilautukset ja hypyt erikseen.

  x Steffi

 10. Ymmärsin!! Kiitos:) pakko kokeilla ens viikolla! Kuulostaa superhyvältä:) kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.