Treeniä ja Facebook-sivu

PT-treeni takana ja kiireinen meno. PTn kanssa tehtiin lopuksi hyvä syketreeni: soutua niin kovaa kun pääsee – 100m ja paussi, 200m ja paussi, 300m ja paussi, 400m ja paussi, 500m ja paussi.

Tiedoksi kaikille mukaville kommentoijille, minusta inspiraatiota saaneille henkilöille ja muuten vaan joistakin asioista mietiskeleville – älkää ihmetelkö jos en vastaile usein enään kommentteihin. Niitä on alkanut tulemaan enemmän kun aikasemmin (mikä on kiva asia) ja en ehdi vastailla kaikkiin koulun, omien treenien ja muitten puuhien ohella. Keskityn postauksieni tekemiseen, mutta saa kommentoida niin paljon kun jaksaa! 🙂

Tuli mieleen hyvä tapa vastata teidän kysymyksiinne paremmin – Facebookissa blogillani on oma kanava nimeltä Steffit. Sinne voitte joko seinälle tai inboxiin lähettää viestejä jos mieleenne tulee jotakin ja koitan vastata parhaani mukaan. Tykkäämällä Steffitistä saatte myös postaukset Facebookkiin suoraan. Kiitos kaikille!

linkki

Ja hei… Sattuisiko kenelläkään olemaan ylimääräisiä lippuja torstain hifk-jokerit peliin? Sinne olisi vähän pakko päästä 🙂 Lippuja yritän löytää 2-6… (oliskohan toi myös lopputulos haha ;)?) Myykää mulle!

x Steffi

5 comments

 1. kannattaako salille mennä, jos on nukkunut huonosti? jos fyysinen olo on äärimmäisen väsynyt, ei reeni luonnollisesti juuri kulje.. mutta omatunto taas kolkuttaa, että pitäisi mennä.

 2. Hei Steffi, aivan ihana blogi! Todella mielenkiintoinen ja motivoiva, tykkään!
  Mitä muuten olet mieltä ravintolisistä (C-, D- vitamiinit, kalciumit, omega3, multi tabsit yms pillerit)?
  Käytätkö itse joitain lisiä, vai pyritkö saamaan kaikki tarpeelliset vitamiinit vain puuhtaan ja oikean ravinnon kautta?
  Jos käytät lisiä, niin oletko huomanut käytön mukaan mitään eroa treenatessa (esim. energia taso, kestävyys, lihaskivut, tulokset)?

  Nyt laitoin kysymyksen kuitenkin tänne kommenttiin.. =) mutta joku juttu ravintolisistä olisi kiva, ne kun nyt ovat kovasti tapetilla.

  Mukavaa talven alkua ja kovia treenejä! T. Hanna

 3. TSEKKAA TÄMÄ!

 4. 10 kommentia maximissaan ja ei jaksa vastaa kommenteihi? siskos opettanu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.