Treenimusiikkia, pitkästä aikaa

Rakkaat samastatreenimusiikistapitävät-lukijat. Etsin koko ajan uutta treenimusiikkia (miksausta) kuten esim. The White Panda ja Girl Talk. En ole vähään aikaan laittanut tänne musiikkilista-postausta, koska olen niin kauan kuunnellut yhtä ja samaa playlistiä – Girl Talk-Feed the Animals. Aivan uskomaton albumi. Ikävä kyllä alan pikkuhiljaa kyllästymään tähän ja sopivaan aikaan löysin uuden…

Olen nimittäin löytänyt lisää The White Pandaa! Aj että. Olkaa hyvät. Kaikki nämä biisit ovat tarkoitettu kuunnella peräkkäin ja sulautuvat sillä tavoin yhdeksi, melkein tunnin pituiseksi biisiksi! 
The White Panda – Bambooyah! 1/2 ja 2/2 
@ Spotify
Jos teillä ei vielä ole spotifytä niin voin suositella sitä isosti, hinta on sen arvoinen (femma tai kybä). Oikeasta yläkulmasta voi vaihtaa valitsemansa soittolistan käytettäväksi offline-tilaan. Eli musiikkia voi kuunnella vaikka puhelin/tietokone ei ole yhdistettynä nettiin (esim. lentokoneessa, lenkillä…)
Lisää lempparisoittolistoja löydätte treenimusiikki-tunnisteesta tai suoraan tästä.
Tässä yksi lempparibiisi The White Panda:lta

Kertokaa heti jos tiedätte tällaisia soittolistoja/albumia! Löysin tuon Girl Talk:inkin lukijan vinkistä 🙂
x Steffi

5 comments

  1. Oletko kuullut Sexion d’Assaut’ista? Ei niiiin menevää, mutta hyvä biitti niiden biiseistä kyllä löytyy.. 🙂

    J

  2. Mulla ei toimi noi soittarit offlinena vaikka oon laittanu ne niin, että pitäis toimii, varsinkin kun on premiun! :/ Sitte joudun käyttämään nettiä lenkilläkin ja sitte kun tuolla peräpajulassa kulkee niin musat pätkii, ärsyttävää!

  3. Hei voitko tehdä postausta urheiluvammoista (nivelsiteet) tai ulko/sisäreisien kiinteytyksestä? Näille olisi kova tarve! 😀

  4. Harmi, kun mulla ei ole kännykässä nettiyhteyttä, ei pysty kuuntelemaan spotifytä salilla… Muutenkin nykyään niin hankala ladata musiikkia mp3-soittimeen. Torrenttina kuulemma saisi haettua helposti, mutta en haluaisi hommata musiikkia laittomasti. Blaaah.

  5. Mikset postaa suoria linkkejä Spotifyn soittolistoihin? Tuollaiset screenshotit vain ärsyttävät.

Leave a Reply

Your email address will not be published.