Viikon puuhenaihe

Tällä viikolla puhun taas jonkun verran lempiharrastuksestani, surffauksesta. Olen tällä hetkellä katsastamassa Kanariansaarien aaltoja ja voin sanoa, että tämän aamun surffaus oli henkisesti aika rankka ja erittäin fyysinen. Kädet ja koko yläkroppa on aivan loppu. Toivotaan rauhallisempaa meren toimintaa loppuajalle. Kivaa oli tottakai.

Tässä surffikuvia vuosien varrelta.
x Steffi

5 comments

  1. Voisitko joskus kirjoittaa jonkun vinkkipostauksen sellaisille, joita kiinnostais joskus kokeilla surffausta? Jotain neuvoja aloittelijalle?

    Mä oon ite harrastanut todella paljon lumilautailua. Surffausta en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi. Osaatko sanoa onko lumilautailutaustasta apua surffauksessa?

  2. Ihanaa, mulla oli just sama postaustoive kun ylläolevalla.:) Ja toki ois kiva tietää, mitkä (kenties “perus-lomakohteistakin”? olis hyviä paikkoja kokeilla. 🙂 Itse oon joulukuuksi menossa Thaimaaseen, ja mietin, missä siellä vois kokeilla.

  3. Pakko kommentoida Anonyymille, oon lumilautaopettaja ja lautailen aika paljon ja voin sanoa että ei hirveästi ole apua lumilautailusta:D olin syksyllä ekaa kertaa pari viikkoa surffaamassa, ja voisin sanoa että ehkä siinä laudalla seisomisessa apua joo, mutta alussa se on 1% koko touhusta niin ei mieltä kauheasti lämmitä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.