Giveaway – Adidas liivi

Muistatteko kun tilasin tämän hienon Adidas-liivin Zalandolta? Tilasin sen koossa M ja se oli liian iso mulle. Siksi en olekkaan käyttänyt sitä ja satun olemaan todella laiska palautuksissa…

Siksi ajattelin lahjoittaa sen yhdelle lukijalle! Koko on siis M, mutta itse olen S-M kokoa ja tämä oli liian iso, joten suosittelen että ainoastaan M-XL kokoiset ihmiset osallistuvat tähän arvontaan (voihan sen toki antaa lahjaksikin)!


Arvontaan voi osallistua jättämällä lyhyen kommentin miksi haluaisit tämän liivin/miksi haluaisit antaa sen lahjaksi, muistakaa laittaa sähköpostiosoitteene samaan viestiin!! Viestin voi myös laittaa sähköpostiini stefaniehagelstam@steffit.com

Arvonta alkaa nyt ja päättyy joulun jälkeen 30.12! Hieno tuo päivä, sillä silloin minä täytän 23 🙂

Arvonta on päättynyt.
x Steffi

37 comments

 1. Mammalleni antaisin tuon mieluusti vähän myöhäisenä joululahjana! Olisi varmasti kooltaan juuri hyvä ja pääsisi mamman ja koirulin lenkkikamuksi! :))))

 2. Jag vill gärna vara med i utlottningen av den fina västen 🙂 Själv är jag storlek L men ifall den inte skulle passa på mig skulle jag ge den till min svägerska som är snäppet mindre än mig.

 3. Antaisin urheilevalle tyttärelleni sen lahjaksi. Hän tykkää punaisesta ja vanha Puman toppaliivi alkaa olemaan jo aikansa palvellut.
  Toinen vaihtoehto olisi pitää se itse. Odottaa ensitalvea kun se mahtuisi päälle sillä ensi vuonna tulen pudottamaan painoa reilusti :))

  tiina.nirhamo at gmail.com

 4. Lahjaksi antaisin tuon ystävälleni, piristäisi häntä varmasti, tuo liivi olisi juuri hänen tyylisensä 🙂

  Ansku
  twilighting@hotmail.com

 5. Antamisen ilo on yksi suurimmista elämän ilonaiheista, mutta tän herkun pitäisin kyllä itsekkäästi itselläni! 😉 Jouluna rahat menee muita (erityisesti perheen pienimpiä kullanmurusia) muistaessa, ja itsensä hemmottelu unohtuu. Tällä liivillä hemmottelisin itseäni talviaamujen juoksulenkeillä!

  lauha223@gmail.com

 6. Olen päättänyt juosta Naisten Kympin ensi keväänä (en ole koskaan ennen harrastanut liikuntaa!) ja tämä liivi tukisi kivasti tätä kylmän talven lumessa lenkkeilyä!
  -Emmi
  emahlstr@gmail.com

 7. Pirtsakat vaatteet piristää ja antaa lisämotivaatiota urheiluun 🙂

  maiju.uusisimola(at)gmail.com

 8. Mä oon aina halunnut toppaliivin, mutten ole koskaan sitä hommannut 🙂
  kokataan@gmail.com

 9. Har aldrig tyckt överdrivet mycket om att sporta, tyckt att det inte alls är min grej. Före jag helt random började en Kurs i modern 5-kamp, nu har jag fastnat för denna gren som är så annorlunda och så rolig och motiverande. Nu är det äntligen roligt att gå på träningar och röra på sig. Denna väst skulle passa perfekt in i min tränings klädgarderob (som inte är så stor ännu), för nu är det ju så att man blir på ännu bättre humör när man har snygga kläder på sej när man tränar eller går till träningarna.
  H: Jessica W

 10. Olen halunnut jo pitkään toppaliiviä, jo ala-asteella muistan kuinka kahedin luokkalaiseni valkoista toppaliiviä, jossa oli karvakaulus 😀

  annika_silvennoinen@hotmail.com

 11. Hihii! Haluaisin ehdottomasti tuollaisen toppaliivin, koska siitä tulee mieleen Paluu tulevaisuuteen -elokuvat! JA se on todella hienon näköinen.

  Terveisin,
  Elinauku

  (saat sähköpostiosoitteeni jos voitan liivin)

 12. Olen innostunut taas muutaman vuoden tauon jälkeen urheilemaan aktiivisesti, joten toppaliivi olisi ihana varuste keväämmällä salimatkoille, ja miksei myös jokapäiväiseen käyttöön. Köyhän opiskelijan budjetilla ei ihan kaikkia haluamia urheiluvaatteita pysty ostamaan, vaikka mieli tekisi. 🙂

  mpohjan@hotmail.com

 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 15. moikka!

  Kaikki uudet urheiluvarusteet saavat aina motivaatiota urheilua kohtaan kohenemaan! olen keväästä laihduttanut -18kg ja matka jatkuu 🙂
  Vaatekaapin koko on vaihtunut monen koon verran pienempään, joten uusia nykyisen kokoisia vaatteita kaivataan 🙂

  -V
  vevii@suomi24.fi

 16. Moikka! 🙂 Liivi lähtisi lahjaksi anopille, joka on innokas lenkki ja salikaverini 😛 Ois varmaan aika mielissään lahjasta 😀

  minuhno@gmail.com

 17. Heippa!
  Ensi alkuun, kiitos ihan huippu blokistasi, koko sun tarina ja asenne on saanu omaan kuntoiluun hurjasti lisää motivaatiota ja fiilistä! Kiitos siis siitä.
  Ja tuo toppaliivi.. IHANA! Kerrassaan IHANA. IHANA IHANA IHANA 🙂
  -Kati

 18. Lenkkeilyseuraksi kelpaisi tuo liivi ! Oon saanu niin hurjasti motivaatiota sun blogista, että heti kun flunssa hellittää lähtee tää tyttö lenkkipolulle tai hiihtoladuille ! Sinne kyllä sopisi tuo liivi 🙂 Ja jos olisi liian iso antaisin sen hyvälle ystävälleni lahjaksi 🙂 !

  maria.dejanova@gmail.com

  -Maria

 19. lahjaksi menisi kylmäverisellä äidilleni, jolle liivi olisi omiaan esim. pilkki puuhissa!

  susannarivinen@gmai.com

 20. Antaisin itsekkäästi liivin itselleni.. Heh. En voi nimittäin väittää, etteikö kivat urheiluvaatteet antaisi lisäpotkua motivaatioon. Näin opiskelijana ei ole kauheasti varaa ostella uusia vaatteita, joten olisi ihana saada jotain piristävää ja lämmintä. 🙂

  maikkk_@hotmail.com

 21. Näin ensialkuunsa: kiitos raikkaasta blogistasi! Mukavaa, kun jaksat tehdä päivityksiä säännöllisesti. Terveellinen otteesi elämään on muuttanut suhtautumistani liikuntaan pois päin suorituskeskeisyydestä.

  Toppaliivi menisi siskolleni, jonka tyyli on mukava ja sporttinen. Herkullinen liivi menisi niin lenkkipolulla kuin kauppareissulla. Ja kun sukuun kuitenkin päätyisi, saattaisin itsekin päästä lainaamaan. 🙂 Herkullinen hohde tuossa kankaassa!

  emkalind@gmail.com

 22. Västen skulle jag hålla själv 🙂 Har länge funderat på att köpa en stoppaväst men har inte haft möjlighet till det.Den här skulle jag så klart ha på mej när jag drar löpintervaller i vinterkylan! Är storlek M.

  God jul!

  lola.ottosson@gmail.com

 23. Itselleni tuon tahtoisin, koska toppaliivi on ihan huippu käydessä koiran kanssa lenkillä pikkupakkasilla! Omistan yhden topaliivin, mutta se on minulle liian lyhyt ja uuden hankinta on ollut harkinnassa syksyn ajan.

  maija_laakso@hotmail.com

 24. Asun Ruotsissa melko korkealla vuorella ja aamulenkkejä pakkassäässä tehdessä tuntuu että lenkkitoppiksen päälle kaipaisi vielä liivin lämmittämään ja suojaamaan keuhkoja viimalta. Toi olis tietysti just oiva siihen tarkotukseen sporttisuudellaan ja kätevä punaiselta väritykseltään, joka takaisi ettei mua luulla hirveksi tai bambiksi siellä metsäpoluilla 😉

  minttuksaari@gmail.com

 25. Entisenä kilpaurheilijana olen vuosien päivät ollut sidottu milloin milläkin logoilla täytettyihin tuulipukuihin,joiden alta ei ihmisen muotoa edes erottanut. Nyt itsenäisenä treenaajana ja valmentajana voin vihdoin näyttää myös itseltäni, enkä kävelevältä mainoslehden sivulta. Tuo liivi mätsää täydellisesti yhteen Australia-pipooni. Me olemme siis luodut toisillemme, kuin paita ja peppu, kuin liivi ja torso.

 26. Ohoi Steffi, ihana liivi !
  Olet todellakin inspiroinut minut liikkumaan uudestaan, kiitokset siitä !

  Useampia vuosia sitten sain polvivamman, minkä takia luovuin urheilusta. Nyt kuitenkin (itseasiassa 10 vuoden jälkeen) olen ottanut itseäni niskasta kiinni, koska halu pitää itseni ennen kaikkea terveenä ja liikkua on niin vahva.
  Tiedän, että juoksu ei ehkä ole paras laji polvelleni, mutta uskon että oikealla tekniikalla se ei pahenna tilannetta. 🙂 Syksyn aikana olen jo rutkasti parantanut kuntoani kuin myös pudottanut painoa, monipuolisella urheilulla, pumppia, kuntonyrkkeilyä, lenkkeilyä ja lihaskuntoa. Paukkupakkaset hiukan hidastavat vauhtia Rovaniemellä, jossa asun, mutta liivi antaisi extra lämpöä lenkkeilyyn.
  Tavoitteenani on juosta puolimaratoni seuraavana syksynä, ja miettiä sitten mitä seuraavaksi. Tämä liivi olisi tässä vaiheessa sopiva lämmike motivoimaan lenkeille lähtöä ja saavuttamaan omaa tavoitettani. En kylläkään ole aikeissa luopua tavoitteestani, vaikka en liiviä voittaisikaan !

  i.miriam.p@gmail.com

 27. Nyt on kyllä pitkästä aikaa taas sellainen blogiarvonta johon on kyllä pakko osallistua 🙂 Itsellenihän tuo olisi ihan liian iso, mutta lahjoittaisin sen ihanalle siskolleni. Sisko kun syskyllä muutti omaan kotiin ja kahden opiskelijan asunnossa ei paljon ostella ulkoiluvaatteita, joten tuo varmaan lämmittäisi salimatkoilla ja kävellen taittuvilla kauppamatkoilla pikkupakkasilla 🙂 Tällä hetkellä kun siskon vaihtoehdot ovat joko vanha tuulitakki tai toinen vanha fleece-vuorinen untuvatakki.. aina on joko liian kuuma tai kylmä!
  somedayemilia@gmail.com

 28. Adidas on yksinkertaisesti vaatemerkeistä se lempparein ja tuo liivi näyttää superkivalta! Toishan tollainen toppaliivi lisämotivaatiota urheiluun, tällainen välineurheilija kun olen.

  Hyvää loppuvuotta ja tulevaa vuotta sinulle!

  benimbeyin@gmail.com

 29. Mulla on kaapissa ikivanha addun vihreä toppaliivi ja se kyllä nyt vetelee viimeistä talveaan, ottaisin tämän upeuden kaappiini oikein mielelläni!

  emmis @ live . fi

 30. Tuo päällä olis hyvä reenailla kun on nyt tämmöiset tappo pakkaset.
  mari jäntti@hotmail.com

 31. Olen päässyt hyvään alkuun elämäntaparemontissani ja saanut pudotettua muutamia kiloja. Nyt tuo voisi minulle mahtua 😉 Olen innostunut lenkkeilystä viime aikoina ja tuo olisi omiaan kävelylenkeille. Rahatkin menee pitkälti PT:lleni, joten urheiluvarusteiden osto jää vähemmälle. Tuo on aivan ihana ja olisi mielettömän hienoa voittaa se 🙂 Loistavaa uutta vuotta Steffi, ja kiitos vielä kerran motivoivasta blogistasi!!

 32. Rakastuin tuohon liiviin! Pitäisin sen itselläni ja käyttäisin sitä aamulenkeillä <3

  vannipella@gmail.com

 33. Tänään olen istunut kylmässä jäähallissa monta, monta tuntia juniorin jääkiekko-turnauksessa, voisin lisätä tuon ihanan toppaliivin vielä päälleni ja ei muutakuin kannustamaan:)

 34. Tämä lämmittäisi kovasti kotiäitiä, kun seisoskelee ulkona pakkasessa pienen pojan ulkoleikkien seurassa. Pikkumiehen vauhti kun ei ole vielä päätähuimaavaa :).
  Olisi ihan oikean kokoinenkin ja aivan ihana!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

 35. Moi! Tiiätkö löysin sun blogin TÄNÄÄN (30.12) eli kisan viimeisenä osallistumispäivänä! 😀 Musta tuntuu et tää oli vähän tämmönen ”meant to be” juttu 😀
  Mutta ihan tosissaan siis oon haeskellut tontyyppistä liiviä jo pidemmän aikaa, mutta valitettavasti opiskelijabudjetti asettaa eteen tiettyjä esteitä :s Tarvetta liiville löytyis aivan varmasti tällainen vilukissa kun oon:)

  katariina_anttila@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.