Hierontaa!

Pari päivää sitten tunsin ikävän piston vasemmassa olkapäässäni kun nostin jotain painavaa kodissani… Ensimmäisenä tuli mieleen, että onko tekniikassani ollut jotain väärää salilla ja kostautuuko se siten olkapääkipuna? Yritän kuitenkin aina olla tosi tarkka tekniikan kanssa, joten mietin muita vaihtoehtoja miksi olkapääni reistailee ja taisin löytää vastauksen. Yläselkäni oli todella jumissa. Vaikka joogailen, niin se ei nyt riittänyt lihashuoltoon. Minua vinkattiin hyvästä urheiluhierojasta ja siellä olin tänään kahdeksalta, siis melko kivuliaalla urheiluhieronnalla. Nautinnollista se ei välttämättä ollut, koska yläselkäni oli niin jumissa, mutta ai että helpotti jo yhdellä kerralla. Tämä oli yksi parhaimpia hierojia kenellä olen ikinä käynyt ja siksi haluan myös vinkata tästä paikasta. Aijon käydä jatkossakin täällä ja panostaa lihashuoltoon enemmän, hieronnan muodossa.

Osteofit sijaitsee Helsingissä, Eerikinkadulla. Hierojani oli Janne Varis ja heidän nettisivuilleen pääsette linkkiä klikkaamalla.

Ja hei.. Hyvää joulua. Pientä blogitaukoa ja internetittömiä päiviä tässä vois viettää. Lupaan kuitenkin joulun jälkeen olla tukenanne karistamassa extra joulukilot pois.

x Steffi