Joululahjavinkkejä osa 1

Mulla ois vähän joululahjavinkkejä, joita voin suositella teille lukijoille. Joululahjaostokset voivat olla haastava paikka, joillekin on helpompaa ja joillekin vaikeampaa ostaa lahjoja. Ja hei, ymmärrän hyvin niitä, jotka haluavat vähän kulkea suurkulutusta vastaan – lahjoja on toki ihana askarrella itsekin tai antaa toisentyyppisissä muodoissa, kun tavaroissa. Tässä postauksessa suosittelen kuitenkin konkreettisesti tavaroita.

1. Hyviä kirjoja

Madventures-hullujen uusin kirja “Mad Manners” on joululahjahitti.  Minulla oli kunnia päästä kirjajulkkareihin/Madventures 10v synttäribileisiin/Pop-Up ravintolaan ja meininki oli katossa! Ruokailussa sain m.m. maistaa härän siitintä (kyllä, luitte oikein) ja torakoita. Kyseisen kirjan voi ostaa Madventures nettikaupasta, josta löytyy myös muita kirjoja – paina tästä. Jos tilaat kirjan ennen 17.12, ehtii se tulla kotiisi ennen joulua. Kirjoja löytyy myös rajoitetusti kirjakaupoista.

Tunna Milonoff, Pete & minä, Riku Rantala

Huippukokki Antto Melasniemi ja härän siitin

www.madventures.tv

2. Joogamatto

Jonkinnäköinen jooga/venyttelymatto, joka sopii kotiin levitettäväksi. Maton päällä voi venytellä, joogailla, tehdä treenejä, hengailla…

Tämä on melko ohut matto. Stadiumista ja monesta muusta urheiluliikkeestä löytyy sopiva matto.


3. Tehosekoitin

Terveellisten välipalojen tekemiseen! Aikasemmassa postauksessa mainitsin että smoothie harvoin on riittävä lounaaksi. Niinkun lukija totesti, jos tekee smoothiesta tarpeeksi tuhdin, voi se hyvinkin olla riittävä lounas! Tämä pitää paikkansa. Tehosekoittimella voi tehdä monta asiaa – hedelmäsmoothien, proteiinipitoisen välipalan, tuhdin lounaan, pirtelön jälkkäriksi ja paljon muuta. Tehosekoittimeksi suosittelen toivomaan niin laadukasta versiota kun mahdollista – itselläni meni halvin versio rikki (tai siis syttyi lievästi tuleen). Joten tähän on hyvä investoida astetta enemmän. Maailman paras taitaa olla sellainen kun “Vitamix”, mutta se maksaakin semmonen 500€, hahaa! Toivon sitä toki todella paljon… Tehosekoittimia löytyy useimmista kodinkoneliikkeistä.

Yksi maailman parhaimmista tehosekoittimista
Tämä mulla on nyt, toimii ihan hyvin.

3 comments

  1. Mä sain 2010 jouluna lahjaksi Wilfa blender BL-1200 -tehosekoittimen. Se on ollut siis kaksi vuotta nyt ahkerassa käytössä ja toimii todella hyvin. Voin suositella kyllä. Maksaa noin 80-90 euroa, hintaansa nähden todella laadukas.

  2. Kenwoodin kMix -blenderi toimii myös moiteettomasti. Voin suositella, vaikka laite ei tietenkään ole halvimmasta päästä. Toivottavasti se kuitenkin kestää yhtä pitkään kuin äitini 30-vuotias yleiskone.

    Joogakauppa Shankarasta löytyy vaikka mitä joogasta innostuneille. Verkkokauppatoimituksetkin saattaa ehtiä jouluksi perille, jos pian tilaa: http://www.shankara.fi/.

    -Suvi, Ikiliikkujat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.