Joululahjavinkkejä osa 2

Olen aikasemmin puhunut hoitolasta, jossa tykkään käydä. Täällä olen hoitanut lievää akneani ja testannut m.m. Vacustyler-hoitoa ja lymfa-pukua! Olen mahdollistanut henkilökohtaiseti minun lukijoilleni (teille ja perheillenne) tänne hoitolaan etuja. Nämä edut sopivat erinomaisesti joululahjoiksi. Itse toivon hemmottelulahjakortteja myös 🙂 Hemmottelulahjakortit ja hemmottelutuotepaketit ovat mielestäni ihania.

1. Hemmottelulahjakortit

“Ihanat lahjaideat Hoitola Tähtiolosta. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi!”

Ostaessasi 100€ arvoisen lahjakortin saat itsellesi 50€ arvoisen edun hoitoon.

Rentouttava Relax-kasvohoito+hellivä lymfa-puku (Slide Styler) 1h = 60€ (norm.hinta 155€). Tämän hoidon saa mainitsemalla “Steffit“-koodisanan ostoksen yhteydessä! Tämä on voimassa 11.1-2013 asti!

Aikaa varatessa, soittakaa hoitolaan tai käykää paikan päällä! Kannattaa olla nopea, hoito-ajat voivat nimittäin mennä nopeasti. Muissa kysymyksissä, soittakaa hoitolaan 🙂

linkkiä painamalla pääsee heidän nettisivuilleen.

2. Hemmotteluhoitopaketteja/tuotteita

Olen aina pitänyt Body Shopin tuotteista. Erityisesti Body Shopin eettisyys – eläintestejä vastaan oleva periaate ja maapallosta huolehtiminen, tuo hyvän mielen. Lempparituotteita ovat olleet pitkään seuraavat:

 Hamppukäsivoide, kookosvartalovoide, shimmer-luomiväri, tea tree oil – näppylöille

Kuvat otettu Body Shop:in sivuilta – www.thebodyshop.fi

Siinä pari kauneuslahjaideaa! 🙂


x Steffi

5 comments

  1. Body Shop kyllä nykyään on aika kaukana eettisyydestä. Suosittelen tutustumaan Lushin tuotteisiin, tuoretta käsin tehtyä kosmetiikkaa. 🙂

  2. “maapallosta huolehtiminen”…Mieti nyt vähän, mitä kirjoittelet!!!

  3. moi anon: ??? ole hiljaa siellä

Leave a Reply

Your email address will not be published.