Kysymyspostaus #2 osa 3

Osa 3! 🙂


n. 170cm

Taisit jo itse vastata tähän kysmykseen 🙂 Eiköhän se lähe kuten muukin rasva. 

Pistetääs muistiin, näin nopeesti treenejä mitä suosittelen: Monipuolista salitreeniä (johon voisi kuulua maastevetoja, kyykkyjä, intervallijouksuja). Ulkona jos pääset juoksemaan mäkiä niin kunnon piinaus reisille ja pakaroille on sellanen askelkyykkykävely – niin isoja askelia kun saat, niin että polvi hipaisee maassa, kädet voivat olla lantiolla, katse eteenpäin ja selkä suorana (rinta eteen). Tämän voi toki tehdä myös tasaisella maalla ja jos ei pääse liikkumaan hirveesti eteenpäin niin voi myös paikallaan hyppiä vuoroaskelkyykyt eteen (sama aloitusasento). Katso asento alla olevasta kuvasta. Tsemppiä reisillesi! 
En usko, että kukaan on oikeasti lihonut kasviksista tai hedelmistä. Eli haluaisin väittää että niitä voi syödä “niin paljon kun haluaa” mutta kuitenkin kohtuus kaikessa. 10 banaania päivässä on ehkä vähän liikaa, mutta kuka jaksaisi syödäkkään niin monta? 
Olen huonoa mieltä epäterveellisestä laihduttamisessa, koska olen itse kokeillut jonkun verran noita. Ei kaikille ihmedieeteille, myös paastolle! Liiallinen liikunta suhteessa energian saantiin on keino laihtua, mutta jos se “liiallinen” on suuri määrä (että paino tippuu todella nopeasti), että ihminen laihduttaa itsensä alipainoon tai että kroppa ei yksinkertaisesti jaksa tehdä töitä, sille myös minulta Ei – siksi, koska se on epäterveellistä. Nopeasti laihdutettu paino palaa lähes aina takaisin, jos kenelläkään on kokemusta esim. jostain kamalasta nutrilett-dieetistä ja saanut painon pysymään alhaalla vuoden niin kertokaa ihmeessä! En ole ollut ylipainoinen mutta viimeisessä kuvassa painan ehkä eniten mitä olen painanut. Muodonmuutoksestani voitte lukea tässä. Mielestäni mysli ja jogurtti on oikein hyvä aamupala, myslin sokerimäärän kandee tarkistaa kuitenkin. Tykkään esim. Alpen-myslistä (no added sugar). Hyviä hiilareita ei kannata pelkää. Valkoinen leipä, sokerikarkit, pullat, pizzat jne. ovat niitä hiilareita, joissa kannattaa olla tarkempana. Itse syön pastaa tai riisiä päivittäin – mutta liikun myös paljon. 
BEFORE May31.2011                                                               AFTER Dec5.2012
Ohhoh! 🙂
Kuvat: Sandra
x Steffi

6 comments

  1. Mahtava toi vika kuva!!

  2. Näitä on kiva lueskella! Saa vielä lisämotivaatiota ja vähän lisätietoakin. 🙂
    Go Steffi!

  3. Oletko itse tuossa kuvassa vai joku muu? 🙂 huippu postaus!

  4. Kiitos teille paljon. Vaati kyllä hieman rohkeutta julkaista noita “ennen” kuvia 🙂

    Heidi – Minä kaikissa kuvissa tässä postauksessa.

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.