Kysymyspostaus #2 osa 4

Osa 4! 🙂

Tätä pohdin hieman itsekkin, koska minulla ei ole paljon kokemusta talvilenkkeilystä. Ajattelin testata nastakenkiä ja otan mielelläni kommentteja vastaan niistä, jos löytyy joku jolla olisi jo kokemusta. Sen olen huomannut, että tavalliset lenkkarit ovat haastavat ja jopa vaaralliset talvella. 
Useimmiten muut tykkäävät tukastani enemmän kun minä itse, heheh. Se on iso, pitkä ja kiharainen luonnostaan enkä ole värjännyt sitä. Auringossa tukka vaalenee kivasti. Pesen tukan 2 kertaa viikossa, pyrin pesemään harvoin. Pesen tukkaani usein Aussie-tuotteilla ja nykyään laitan myös tukkaani öljyä “Moroccan oil“-nimistä merkkiä, joskus laitan kookosöljyä hiuspohjaan esim. yön yli. Salaisuuteni rasvoittuvan näköiselle hiuspohjalle on kuivashampoo, ainoa hyvä merkki mitä on, on Batiste. Annan tukkani lähes aina kuivua itsestään pesun jälkeen, enkä kiinnitä siihen isosti huomiota.
Hyvää kiitos. Perhettä, ystävia, hauskanpitoa – normi juttuja 🙂

Olet bongannut molemmat siskoni lehdestä! Minulla on kaksi vanhempaa siskoa, toinen on muotibloggari Sandra (josta olen aikasemmin puhunut), toinen on Stella, joka on hallitseva suomenmestari kouluratsastuksessa.

Olen itsekkin kiinnostunut muodista, kun olin hieman nuorempi niin luulin haluavani myös olevan mallinlaiha. Sitten kun ymmärsin, että se ei ole minun ruumiinrakenteelle sopiva, vaan minulle sopii paremmin lihaksikas ja vahva kroppa, niin tulin pikkuhiljaa tyytyväiseksi omasta olemuksestani. Olen sitä mieltä, että kaikki saavat näyttää ihan miltä haluavat, jos laihuus menee epäterveellisen puolelle, niin kannattaa itse miettiä miten haluaa kohdella kroppaansa ja hakea apua jos on tarvetta. En kuitenkaan ole sitä mieltä, että kaikkien mallien/superlaihojen pitäisi lihottaa itseään, sillä on olemassa paljon ihmisiä jotka ovat luonnostaan sirokroppaisia, ja on täysin väärin lähteä moittimaan heitä. En kuitenkaan ole hyvää mieltä blogeista ja foorumeista jotka kaunistavat ja kannustavat syömishäiriöitä selvällä tavalla, koska monet syömishäiriölle alttiit voivat ottaa niistä vääräntyyppistä inspiraatiota.
Kyseinen kuva Me Naiset-lehdestä. Stella keskellä vasemmalla, Sandra oikealla.

Stella

 

Sandra (nämä kuvat olen ottanut itse)

Kiitos paljon. Sitä on vaan pakko kannustaa itseään uskaltamaan tekemään sitä, mistä itse haaveilee. Ei ole mitään syytä antaa pelon olla este (tämä myös muistutus itselleni). Jos sulla on jokin haave jostain uudesta jutusta, niin suosittelen tekemään taustatyön asiasta, selvittämään mitä muutokseen vaaditaan ja sitten vaan lähtemään toteuttamaan sitä! “Sinulla on aina itsesi” – on ajattelutapa, jota olen käyttänyt todella pitkään ja joka on tehny minusta itsenäisen jotta olen esim. uskaltautunut yksin reissuihin monesti. Paljon tsemppiä sulle.
x Steffi

8 comments

 1. Onpas teillä menestynyt perhe! 😀

 2. voi että, ootte kaikki sisarukset NIIIN samannäkösiä :O ! oikein positiivisella tapaa

 3. Tässä sun postauksessa oli kivoja kysymyksiä ja hyviä vastauksia!
  http://t1ppytoes.blogspot.fi/

 4. Sun blogia on ollut kiva lukea! 🙂 Vinkkinä, mulla on nyt nämä kolmatta talvea käytössä ja oon ollut tyytyväinen, hyvä hinta-laatusuhde: http://www.runnersstore.se/main/Articles.asp?ArtGrp=117&ArticleId=1613&hgid=4&articlename=Spiky+Plus+Spiky+Plus+Broddar&Page=1&SortFilter=&PriceType=

 5. oho! 😀 kylläpä kisataustan omaavan hevosihmisenkin yllätti tuo, että olet Stellan sisko! 🙂
  kiitos kivasta blogista! tätä on ilo seurailla 🙂

 6. aaah teil on upee tukka geeneissä! 😀

 7. Heippa! kiinnostaisi kauheasti tietää missä koulussa opiskelet? Ja millä linjalla? miten sinne haetaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.