Kysymyspostaus #2 osa 1

Ensimmäinen osa kysymyspostauksen vastauksista tulee tässä! 

Selluliitti voi olla tiukkaa tavaraa, joka ei halua kadota vaikka söisikin hyvin ja liikkuisi paljon. Itseltäni on lähtenyt selluliitti katoamaan melko hyvin lenkkeilyn ja aktiivisemman elämän muodossa. Uskon myös, että jos syö puhtaasti (paljon kasviksia, hedelmiä, ei-prosessoituja ruokia) niin appelsiini-ihoa ei ilmesty yhtä helposti. Itsekkin pyrin syömään puhtaasti. Ja onhan noita lymfa- ja vacustyler vartalohoitojakin.

Minullakin on selluliittia, kuten toisesta kuvasta näette.

Moikka ja kiitos 🙂 Tähän on pakko todeta, että en ole paneutunut niin paljon palautustuotteisiin ja ihan tahallani. Niitä on niin paljon, että tuntuu siltä, että pää menee sekaisin kaikista ihmepulvereista ja juomista vaikka monikin harrastaa niitä. Voi olla, että otan sanojani takaisin joskus mutta paras palautustavara mielestäni on banaani ja lasi maitoa tai ateria (proteiiinipitoinen lounas/pääruoka). Joskus syön proteiinipatukan. Pidän n. viikon paussin treenistä, jos tuntuu että olen treenannut liikaa (pari kertaa vuodessa). Viikossa pidän 1-2 vapaapäivää. Kuvassa Hard Rock Cafén salaatti on kiva ruoka esim. treenin jälkeen.

Olen harrastanut nuorempana telinevoimistelua ja tennistä, vähemmän olen testannut m.m. jalkapalloa ja uintia. Tällä hetkellä harrastan surffausta, salitreeniä, lenkkeilyä ja joogaa – nuo ovat myös lempparilajejani 🙂 Opiskelun ohella olen tehnyt m.m. baarimikon hommia.

Tennis on edelleen harrastus
Kyllä vain heheh, tässä elävä esimerkki siitä että lihas painaa! Olen joskus jossain ihmemaailmassa luullut, että ihannepainoni olisi alle 60kg. Hullua jos tästä laihtuisin 10kg, eikö vain? En usko että haluan ikinä enää painaa alle 65kg. On kiva kuulla, että pystyn luomaan toivoa, ettei painon tarvitse olla mikään minimi ollakseen hoikan näköinen.
n. 68kg

Tällä viikolla postailen aamuisin lisää vastauksia 🙂
Kuvat: Sandra
x Steffi

8 comments

 1. Hyvä steffi, oot mahtava! Täys kymppi!

 2. Tuohon sessuliittiin itse sain ravitsemusnuvojalta ohjeistusa että: oikealla ravinnolla, liikunnalla, vedellä, venyttelyllä ja hieronnalla on siihen vaikutusta. Hieronta ja vesihän pistää kuona-aineet liikkeellä. Muuten mahtava blogi! =)

 3. hyviä juttuja taas kerran!:)

 4. Moi

  Erittäin suuri kiitos tuosta paino-vastasuksestasi. Se auttoi suuresti!!!

 5. Hei Steffi,

  Eksyin blogiisi ihan hiljattan ja oon ihan koukussa! Juttujasi luettua tulee aina sellanen fiilis, että haluan syödä puhtaasti ja treenata täysillä :). Oot myös ihan mahtava esimerkki siitä, että vaa’an lukuja on turha tuijottaa – oot ihan mielettömän upean näköinen! Jos multa kysyttäis unelmavartalostani, niin linkkaisin sun kuvan. Susta tuntuu hehkuvan ulospäin se, että elät terveellisesti ja voit hyvin. Kiitos kun jaat elämääsi meidän kanssa ja toimit motivaattorina ja inspiraationa 🙂

 6. Ei voi muuta kuin ihailla tuota suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä mitä postauksesi ilmentävät. Teet sen vieläpä juuri oikeanlaisella vaatimattomuudellakin. Se tekee sinusta entistäkin kauniimman! Kunpa kaikki blogaajat olis yhtä terveellä itsetunnolla, hyvällä asenteella ja elämänmyönteisyydellä liikenteessä kuin sinä!

 7. Ootte hei aivan mahtavia, kun tällaista mulle kerrotte. En voi muuta kun kiittää ja kumartaa – ja selvästi jatkaa samaan tyylin. Suurkiitokset.

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.