oi rakas Suomi

Pari juttua Suomesta, joita aina ikävöin kun olen ulkomailla. Kun täällä asuu, niin nämä asiat tuntuvat melko yksinkertaisilta, mutta kun on poissa niin muistaa taas pari essentiaalista asiaa 🙂 Näitä kulutan joka päivä.

Ruisleipä – olin moikkaamassa kaveria Kanarialla ja hän painotti, että toisin paljon ruisleipää mukaani! Joka aamu syötiin molemmat tuomiani leipiä ja puhuttiin kauniisti ruiseleivästä.


Hanavesi – on harvinaista, että vettä voi juoda suoraan hanasta! Luksusta 🙂


Kahvi – mielestäni suomalainen pannukahvi on niin sitä parasta. Ei tarvitse erikoisia lattefrappemokkia vaan perus musta kahvi maidolla. Erikoiskahvit ovat myös hyviä, mutta mikään ei voita tätä:

ps! yksi joululahja-arvonta tulee tänne tänään 🙂

x Steffi

4 comments

  1. Kyllä! Kaksi viikkoa Ranskassa ja suomeen palatessa…ruisleipä ja vesi. Oi että kuinka kaipasin.

    Onneks en juo kahvia. Virtaa muutenkin tarpeeksi. 🙂

  2. Onko sulla käynyt ikään niin ulkomailla, et oot avannut hanan ja alkanut täyttää vesilasia?:D Aika itsestäänselvyys täällä Suomes et niin SAA tehdä. Kyllä se on helppo täällä vaan asua, vaikkakin nyt on vähän kylmä. 🙂 Mutta ei valiteta!

  3. Kyllä täällä Itävallassa voi juoda hanavettä myös 🙂 Mutta tosiaan, eihän se itsestäänselvyys ulkomailla ole! Ruisleipää kyllä kaipaan, onneksi lauantaina Suomeen. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.