Paras kalorinkulutus on huomaamaton kalorinkulutus

Pieni luminen postaus ennen viikonlopunviettoa. Olen lasketellut nyt kaksi päivää ja käynyt myös salilla molemmat päivät (tiedän, aktiivinen lomailija). Treeni-innokas seurahan on aina myös plussaa linjoille 🙂

Vähän kalorinkulutuksesta rinteessä (paino, olosuhteet ja aktiivisuus rinteessä vaikuttavat, nämä ovat suunnilleen-kulutuksia)

Tunnin laskettelu/lumilautailu – 300-450 kcal (olisin itse veikannut, että lumilautailu polttaa hitusen enemmän kaloreita, mutta monet nettisivut (ei välttämättä niin luotettavat) väittävät, että laskettelu polttaa vähän enemmän).

Paras kalorinkulutus on mielestäni sellainen, jota ei huomaa. Eli jonkintyyppinen hauskanpito esim. laskettelu, lumilautailu, pulkkailu, lumisota, ______ (lisää oma hehehe). Ja surffaus tottakai.

Kypärä päässä kyllä vain! Uskaltauduin jopa pieniin hyppyreihin ja boksien päälle hyppyihin!

Ja lämmintä kaakaota päälle. Hyvät viikonloput kaikille!
KYSYMYS! Saako iphone 5:lla selvästi parempia kuvia kun 4s:llä????
x Steffi

6 comments

 1. Oi hitsi, munkin tekis melkein mieli lähteä laskettelemaan vaikka oonkin siinä aivan uskomattoman huono 😀 Hauskaa se kuitenkin on!

 2. Mäkeen teke kyllä kovasti jo mieli!

  Ei ole omaa kokemusta 5:n kamerasta, mutta kuuleman ja luetun perusteella ottaa parempia kuvia, mutta ottaako selvästi? Se on varmaan omakohtaisesti koettava. Etenkin hämäkuvaus on parempi 5:lla.

  http://mashable.com/2012/09/30/smartphone-camera-shootout/ Siinä yksi testi 4S, 5 ja S3:n välillä. 🙂

  Nadja: Harjotus tekee mestarin. 😉

 3. Ooo mikä takki!
  (Lumisota on parasta.)

 4. hei! sulla on ihan mahtava blogi, oon seurailu jo jonki aikaa mut nyt vasta sitten kommentoin:) luin tossa edellisiä kysymyspostauksia ja joku oli siellä ehottanu sellasta ‘sixpack näkyviin enne kesää’ nii sellane ois ihan huippujuttu! itelläni on just se ongelma et on vielä sen verran rasvaa ettei näy mut kesäks ois tarkotus yrittää vähän sulatella.. ja ois huippua jos täälätä sais ohjeita jne.. ja sit just se et lukijat ottas kuvat itestää..! 😀 innolla odotellen!:))

 5. Tack för all träningsinspiration Steffi! 🙂

  Vill tipsa om ett roligt löpevenemang som ordnas i Messukeskus 29.12. Alla som vill ha variation till vinterlöpningen, kolla linken:
  http://web.finnexpo.fi/Sites3/Messujuoksu/Sivut/default.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published.