Detox päivä 1 – ruokailua ja uudenvuodenlupauksia

Hyvää huomenta! Olen innoissani tästä viikosta. Aloitin aamuni parilla mandariinilla ja vedellä. Keitin itselleni teetä ja syön pari avokado-ruisleipää. Lounaaksi voisin syödä jonkun ison salaatin (runsailla kasviksilla) ja illaksi aion tänään tehdä kalakeittoa alusta asti! Minähän en ole erityisemmin tunnettu kokkaistaidoistani, joten saa nähä mitä käy 🙂 Reseptin, jonka löysin yhdestä lempparitreeniblogista, voin laittaa tänne myöhemmin. Liikuntaa saisi mielellään mahtua päivään 2, katotaan miten ehdin.

Voisin vielä pistää uudevuodenlupauksiani tänne, ehkä noudatan niitä paremmin näin 🙂
x Steffi

2 comments

  1. Itsekin pyrin välttämään turhia lisäaineita, mutta silti tulee silloin tällöin juotua esim. sokerittomia limppareita, vaikka niissähän niitä lisäaineita vasta onkin. Pitäisi kunnostautua tälläkin saralla… Tiesitkö muuten, että nykyään ruumiitkin säilyvät kuulemma paljon paremmin, koska ihmiskehossa on niin paljon säilöntäaineita? Hyvä esimerkki nykyajan ruoan “puhtaudesta”, ja voi vain miettiä mitä nämä kaikki turhat lisäaineet tekevät meille eläville.

    Kuulostan nyt joltain terveysnatsilta, mutta oli vain mukava huomata, että joku muukin on kiinnostunut lisäaineiden aiheuttamista haitoista. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, ja olen seurannut sitä siitä lähtien. Kirjoitat hyviä juttuja, joista toinen urheiluhullu saa hyviä vinkkejä ja inspistä.

    Tehokasta alkanutta vuotta! 🙂

  2. Oon yhä enemmän innostunut tästä sun blogistas jokaisen postauksen jälkeen! Varsinkin nyt, kun itsellänikin on tän vuoden lupauksena pitää itsestä parempaa huolta. Noin yksinkertaisuudessaan 🙂 Liittyy siis paljolti liikuntaan (täällä pitäisi lisätä enemmän lepopäiviä ja lihashuoltoa kuin liikuntaa, saa nähä miten käy), syömiseen (parempilaatuista ruokaa ja kohtuudella herkkuja) ja rentoutumiseen/stressiin (yo-kirjoitukset ja pääsykokeisiin luku edessä, mutta pitää muistaa myös rentoutua ja olla stressaamatta liikaa. Elämää tää vaan on 🙂 )

    Simppeli lupaus, mutta välillä (ainakin kiireen keskellä) vaikeampi toteuttaa. Tsemppiä sulle, mulle ja kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.