Inspiration

Nämä kuvat eivät ole omiani. Niiden tarkoitus on toimia inspiraationa minulle ja lukijoilleni, enjoy 🙂

x Steffi

3 comments

  1. Oon saanut tosi paljon motivaatiota blogistasi. Kävin viikonloppuna elämäni ensimmäisen kerran salilla, sinun innoittamana 🙂 Lisäksi zumban aloitin, teen youtubevideo-treenejä kerran viikossa ja ostin treenivaatteita. Täytyy kiittää sua, toella paljon!
    En ole koskaan ollut ylipainoinen, pitkälti geeneistä olen pysynyt hoikkana vaikka liikkuminen on ollut melkein mitätöntä. Yks asia harmittaa minua… Unelmoin unelmavartalosta, mutta pituuskasvun mukana tulleet arvet saavat mielen apeaksi. Oisko sulla minkään näköistä konstia/niksiä/vinkkiä jotenki tähän liittyen tai omia henk. koht. kokemuksia? Toivottavasti jotenkin ymmärrät, mitä takaa ajan, asian selittäminen on vaikeampaa kuin luulin 😀 Motivaatio kokee kolauksia, kun näkee omat reidet ja alkaa miettiä miksi yrittää saada itsestään terveen/kauniin/hyvän näköistä liikkumalla kun ‘raskaus’arvet eivät ikinä lähde ja ovat unelmakroppani esteenä 🙁

    Jatka samanlaisia tsemppipostauksia, oot ihanan positiivinen ja kannustava !

  2. Jos tarkoitat venymäarpia, niin suurimmalla osalla ne vaalenee ajan mittaan. Voit kuitenkin käydä kosmetologilla hoidattamassa niitä, esim. sarjahoitona mikrohiontaa, jolla arpikudosta saadaan vaalenemaan ja pehmenemään. Ja lähes kaikilla naisilla on raskausarpia, koosta riippumatta, yleensä ainoa joka ne huomaa on sinä itse.

  3. Oh wow. Kiitos näistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.