Kevyt ja terveellinen välipala ja illallinen

Terveysintoilu jatkuu. Haluan sanoa, että on tosi kiva kun te kommentoitte omia treenejä ja ruokareseptejä mulle! Jakakaa ehdottomasti jatkossakin… 🙂 Välipalaksi en tänään tehnyt omaa “Glowing Green Smoothieta”, koska olin kaupungilla. On kuitenkin olemassa yksi superpaikka, josta saa samanlaisia smoothieta, nimittäin Jungle Juice Bar. Löytyy pääkaupunkiseudun Jumbo-kauppakeskuksesta, Kämp-ostoskeskuksesta ja kuulema nykyään Kuopiostakin! Join lounaaksi ison smoothien (päärynää, mangoa, kiwiä, ananasta, laktoositonta jogurttia, pinaattia, minttua, inkivääriä, omenamehua, jäitä) Siskon resepti 🙂 Smoothien lisäksi söin pari kourallista cashew-pähkinöitä.
Ja illalliseksi tehtiin kalakeittoa ja AIJJJAII, että tuli hyvää! 🙂 Suosittelen isosti testaamaan. Todella helppo resepti. Kalakeiton reseptin löysin yhdestä ruotsalaisesta Ida Warg:in blogista, joka kuuluu suosikkiini 🙂

Illaksi aijon vielä joogata rauhallisesti kotona. Huomenna on kova treeni kyseessä. Ja hei Livillä alkoi tänään Jutta Gustafsbergin ohjelma, jossa suoritetaan elämäntapamuutoksia. Pidin aikasemmasta “Jutta ja superdieetit” -ohjelmasta (vaikka en välttämättä allekirjoita kaikkia asioita) joten aijon seurata tätä myös innolla. 

x Steffi

9 comments

 1. Itse olen vasta vähän aikaa sitten hurahtanut cashew-pähkinöihin, mutta olen miettinyt onko paahdetut ja suolatut pähkinät “epäterveellisiä” ja kuinka paljon verrattuna ihan naturel cashewpähkinöihin? Entäs miten on pistaasipähkinöiden laita? Osaisitko valaista minua asiassa? 🙂

  Tsemppiä elämäntaparemonttiin!

  • Moikka 🙂 Hyvin mahdollista, että täysin naturel cashew-pähkinät ovat hieman terveellisempiä, mutta nuo ovat niin pirun hyviä heheh. Pistaasipähkinöistä sen verran, että olen ymmärtänyt että ne ovat todella terveellisiä, mutta olen myös kuullut, että ne eivät olisi. Joten… kohtuus kaikessa ja lisätutkimuksia odotellessa!

   x Steffi

  • Paahtamalla monityydyttymättömät rasvahapot muuttuu vähemmän tyydyttymättömiksi. Pistaasipähkinöissä ei ole mitään vikaa, jos ovat käsittelemättömiä, mutta yleensä kaupassa niissä on lisätty suolaa ja paahdettu.

 2. Oij, inspiroiva blogi ja ajankohtainen juuri näin vuoden alkuun 🙂
  Alkoi heti tehdä mieli kaikkea terveellistä!
  Voit käydä kurkkaamassa blogistani treenivaatepostauksen
  Liityin lukijaksi!

 3. Kaikissa liemikuutioissa, myös luomu, on hiivauutetta, eli sama asia kun anatriumglutamaatti. Ootkos huomannut? Ainoot mis ei oo lisiksii on semmoisen valmistajan kuin Puljonki.

 4. Käytin Reformin luomukuutioita, niissäkään ei ole NGMtä! 🙂 kiitos vinkkauksesta.

  x Steffi

 5. Aika karu meininki teillä noiden paperilautasten kanssa 😀 Mistä moinen?

 6. Osaisitko tehdä päivitystä pähkinöistä, mitä niistä kannattaa suosia ja syödä..? Ja siemeniä.. ? Olisin kiitollinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.