Lenkki töölönlahdella

Viikonloppu vietetty melko terveellisissä merkeissä! Puhdasta ruokaa, tosin sorruin hieman syömään suklaata, mutta suklaahan sopivissa määrissä on terveellistä! Siis sellainen suklaa, joka ei sisällä isoja määriä lisä-aineita ja on mieluiten tummaa 🙂 Hienoja kuvia on taas kuvakansiossani kiitos siskoni Sandran. Tässä osa hauskoista lenkkikuvista, jotka otettiin töölönlahdelta. Tästä kuvauksesta minulla on myös “kulissien takana” video, jossa näette lyhyesti mitä kuvauksissa oikein tapahtuu. Se tulee tällä viikolla tänne. 
En ole muuten vielä hankkinut “piikkikenkiä” tai muita nastoja lenkkeilyyn. Uskon, että ne ovat hyödyllisiä, mutta jokin minussa ei halua ostaa niitä? Ehkä toivon niin paljon, että lumi sulaisi lenkkipoluilta… Hyvän vinkin piikittömille lenkkeilijöille sain lukijalta ja uudelta treenibloggaajalta Janilta, joka kehotti juoksemaan kun jäätä ei olisikaan – antaa vaan jalan rullata normaalisti. Näin se menee hyvin! Jos haluaa olla varovaisempi suosittelen kuitenkin piikkejä – hankin itse ne sitten ensi vuonna heheh.

kaikki vaatteet: Nike
kuvat: Sandra
Pistetään taas terveellinen viikko käyntiin ja keskiviikkona kun detox “loppuu” mietin kanssanne, miten siitä on hyvä jatkaa!
x Steffi

7 comments

 1. IHIHII, oot ihana(:

 2. Kiitos Steffi linkistä! 🙂 Nyt täytyy varmaan panostaa kahta kauheammin. 😀 Tähän iloisuuteen ja pirteyteen en kyllä pysty…

  Eilisellä lenkillä tuli hyvin huomattua, että vaikka jäätä on, niin hienosti rullaa vaikka toki liukasta samalla ja muutamassa kohtin täytyi ottaa oikeasti varovasti kun näki ittensä maasta. Puolet reitistä oli kuitenkin täysin sulana ja tuo töölönlahtikin näyttää hyvältä, joten sinne voisi vaikka perjantaina suunnata töiden jälkeen. 🙂 Säästyy piikkirahat. 😀 Suunnittelen juuri vähän pidempää kirjoitusta tästä.

 3. Talvijuoksu on hyvää tasapainotreeniä! Terveisin eräs toinen piikitön.

 4. Hei Steffi!

  Kiitos inspiroivasta blogista! Olen ollut ihan koukussa sen jälkeen, kun löysin blogisi Alexa Dagmarin kautta 🙂 Pidän blogistasi, koska edustat elämän ja treenin suhteen ilmeisesti melko samanlaisia arvoja kuin minä. Lisäksi vaikutat olevan aika samanlaista vartalotyyppiä kuin minä, joten mun on helppo samaistua sinuun. Näytät siltä, miltä itse haluaisin näyttää ja treenaat, kuten itse haluaisin treenata. Ja eilen otinkin jo sinun salitreeneistä vaikutteita omaani. Joten tack tsempistä ja inspiraatiosta, jään seuraamaan! 🙂 -Päivi-

 5. Hej Steffi! Jätte kiva och inspirerande blogg 🙂 Ingen hoppu med att skaffa piikki lenkkaren, själv gjorde jag det och märker nästan ingen skillnad.. (eller sen skaffa ja bara någo dåliga?..) / Janina

 6. Moikka!
  Minä ostin joululahjaksi itselleni uudet nastalliset lenkkarit, ja olen ollut tosi tyytyväinen! Ne on sellaista mallia, että niillä voi juosta myös kesällä vaikka metsässä tai pururadalla. Joten ne on monikäyttöiset, eikä vain talvikeleille. Omani ovat salomonilta, suosittelen!

  Kiitos muuten mahtavasta blogista, oot tosi inspiroiva ja hyvä esikuva!! 🙂

 7. ihanat noi sun lenkkarit!! mä haluun ne 😉 -jenna

Leave a Reply

Your email address will not be published.