Maastaveto – video

Maastaveto (eng. deadlift) on lemppariliikkeeni salilla. Tässä liikkeessä työskentelevät lähes kaikki lihakset m.m. reisilihakset, pakaralihakset, selkälihakset, vatsalihakset ja pään alueen lihakset. Erinomainen liike, mutta tekniikan on oltava kohdallaan. Tässä videossa tekniikkaani on korjattu ja maastavetoni on hyvä ja melko tekniikkapuhdas. Maastaveto kuuluu voimannostajien ohjelmiin (+kyykky ja penkkipunnerrus).

Pahoittelen jo nyt biisivalintaa (todella vaikeaa keksiä sopiva biisi tällaiseen videoon, heheh).

Maastaveto ennätykseni on 110kg. 120kg.
Musiikki: Anna Hanski – Tunteisiin
Kiitos Antti videosta.

x Steffi

14 comments

 1. Selkee video, mut äänet meni pois samantien ku kuulin mikä biisi 😀

 2. Missä salilla käyt? 🙂

 3. hahha hyvä biisi 🙂 hämmennyin aluks mistä se tuli, mutta sitte tajusin ! HAUSKA!

 4. hyvä video, biisistä sai hyvät naurut 😀 Pitää itekkin ottaa maastavedot kokeiluun 🙂
  Duubs

 5. Onpa sulla todella nätti tekniikka, ainakin näin amatöörin silmään! 😀

  -Saara / Elämäni Kunnossa

 6. Suur kiitos aivan ihanasta ja inspiroivasta blogista! Jatka samaan malliin 🙂

 7. Haluaisin myös mavettaa mutta pelkään rikkovani paikat, kun en ole ihan varma tekniikasta. Varmasti hemmetin tehokas liike, kun koko kroppa joutuu töihin!

 8. Duktigt steffi! 🙂 Brukar du annars också få blåmärken på smalbena? Jag har försökat mixtra med tekniken så att di int sku komma men di kommer nog alltid ändå..

 9. Hei! Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että onko katseen tarkoitus olla eteenpäin ja pää tarkoitus pitää tuolla lailla pystyssä, vai voisiko olla parempi, jos katse liikkuisi liikkeen mukana luonnollisesti alaspäin ja niska olisi linjassa selän jatkona? Ihan vain sillä kysyn, jotta opin itsekin. 🙂

 10. Mun blogissa on sulle haaste 🙂

 11. Fyssari veljeni oppeja noudattaen pään pitäisi olla linjassa selän kanssa. Eli ylhäällä pää myös ylhäällä, mutta alas päin mennessä linjassa 🙂 Muutenhan tekniikka näyttää loistavalta! 🙂

 12. Moi Steffi, käyn aina välillä lukemassa sun blogia ja tottakai katson myös aina näitä sun tekniikka videoita koska olen kiinnostunut siitä, että liikkeeet tehdään teknisesti oikein. Itse teen maastavetoa niin, että painot eivät osu maahan, joka on huomattavasti tehokkaampaa kuin pompauttaa painot maasta takaisin ylös. Teetkö liikkeen tarkoituksella niin, että painot osuvat lattialle? : )

 13. Hyvä tekniikka ja maskuliininen biisi 😉

 14. Tein tänään crosfit tunnilla ensimmäistä kertaa deadliftin, 55kg. Harmi ettei videota näy, johtuu varmaan siitä että olen Saksassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.