TerveysKasariKeskiviikko nr. 1

Minun on ilo tutustuttaa teidät 32-vuotta vanhoihin terveyslehtiin nimeltä “TEE”- Terveiden Elämäntapojen Edistämislehti. Nämä ovat löytyneet vanhasta rakennuksesta hyväkuntoisina ja artikkelit ovat mitä kiinnostavimpia. Joka keskiviikko, parin kuukauden ajan, teen postauksen nimeltä “TerveysKasariKeskiviikko”, jossa käsittelen yhtä artikkelia, jonka koen kiinnostavaksi! 🙂

TEE nr. 2, 1980
Update: hitsi, oon yrittänyt tässä nyt melkein puoli tuntia saada tuo teksti sopivan kokoiseksi. Toivottavasti se on nyt luettava? Saa sanoa jos silmät menevät ristiin lukiessa, niin jatkan soveltamista heheh.
x Steffi

3 comments

  1. Onneksi on pitkään suosittu jo täysjyvätuotteita. 🙂

    Hyvin pystyi lukemaan, mutta jos haluat kokeilla niin DocScanner on ollu iPhonella kätevä ohjelma muuttaa sivuja lukumuotoon pdf tai jpge. Tosin en oo ihan varma miten se noin kuperasta sivusta toimii.

    Kuinkahan luotettavaa on enää 80 -luvun tiedot lehdissä? Tekniikka ja tietämys varmaan kehittynyt ja uutta tietoa tullut. En nyt tarkoita tätä nimenomaista artikkelia, mutta yleensä. Jotkut tiedot ei tosin ikinä vanhene, joten varmasti mielenkiintoista luettavaa.

  2. Hauska idea! Odotan innolla tulevia sarjan juttuja. Kiitos kivasta blogista! 🙂

  3. Ennen saatiin 120mg ja nykyään vähemmän eli 250 – 400mg eli neljännes? Lukemisen olisi voinut lopettaa tuohon, kertoo aikapitkälle lopunkin jutun tason.

Leave a Reply

Your email address will not be published.