TerveysKasariKeskiviikko nr. 2

Tiedän! Tänään ei ole keskiviikko, mutta postauksen nimi on kuitenkin tämä, joten annetaan mennä. Tässä tulee artikkelipostaus, joka on otettu terveyslehdestä “TEE” vuonna 1980.

Kiinnostava artikkeli nr. 2!

Aika hauska! Olen viimeisestä virkeestä kyllä samaa mieltä, kunhan hiilihydraatit ovat sitä terveellistä sorttia (=kasvikset, hedelmät, ruisleipä…). Aika rankka testi on ollut, ainakin vesipaastolle olevalle! Tuohan ei varmasti ole niin järkevää/mukavaa… Tottakai vesipaastolla oleva laihtuu eniten! (Älkää kokeilko tätä kotona)
ps. Minun on suuri ylpeys ja kunnia esitellä teille huomenna illalla Liina! Liina on “testiasiakkaani” kesään asti ja tulemme treenaamaan yhdessä kahdesti viikossa kesään mennessä, tavoitteet on laitettu ja niitä mennään nyt saavuttamaan. Kerran viikossa Liina toimii “vierailijabloggarina” ja kirjoittaa tänne hänen matkastaan ja painonpudotuksestaan. Julkaisen tekstin huomenna.
x Steffi

One comment

  1. ei liity nyt tähän, mut haluisin kysyy et missä kaikkialla oot opiskelly ylä-asteen jälkeen? kävitkö siis lukion jne. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.