Yrttitee – ewww vai mmm?

Vähän tee-juttuja! Olen kahvi-ihminen, rakastan aamukahviani ja päivän mittaan juon mahdollisesti pari kuppia lisää. Nyt “detox”-viikolla olen juonut korkeintaan yhden kupin päivässä. Teetä olen juonut enemmän, siitä on myös enemmän positiivisia tutkimustuloksia. Olen siis kahvin puolella terveysväittelyssä (jos kahvi on terveellistä tai ei), mutta tee-vastakkaisia tutkmuksia en ole vielä nähnyt.  Joten! Yrttiteetä ja vihreetä teetä olen juonut ja minulla on kiva resepti, joka maistuu todella hyvälle. Edellyttää vain, että tykkää mintun mausta.

Minttu-yrttitee
– Yrttiteetä (esim. Weyergans)
 – Suomalaista hunajaa
 – Mintunlehtiä
🙂

kuva: Sandra
x Steffi

5 comments

 1. Nam<3 Ite keittelin eilen pakuri lakritsinjuuri teetä herkkua

 2. Keitin tunnin verran kökkärettä miedolla lämmöllä. Sit liotin lakritsijuurta jonku 15 min( on aika makea). Tulos oli aika miedon makuinen(en makeuttanut). Hunaja toimis varmaan oikeen hyvin:)

 3. Kuulostaapa hyvältä toi tee!:)) Ja muutenkin kiva seurata tätä sun detoxia!:)

  http://marsqn.blogspot.com

 4. Hey kandee koittaa raastettua tuoretta inkivääriä teehen. Toimii just hunajan kanssa ja inkivääri on hyväksi aineenvaihdunnalle.

 5. Arvaa. 🙂 Sun blogin innottamana mie menin testaamaan eilen body balancea Porvoossa Lady Linellä! 😀 Sehä oli huikeen hyvä!
  Jotenki aattelin ennen aina, ettei tunne urheilleensa, jos ei oo verisuussa ja hikivirtaa, mutta tuohan on ihana vastapaino treenille!
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.