CrossFit-kisoja katselemaan ja tulevia projekteja

Hej! Istun tällä hetkellä autossa menossa Tampereelle katsomaan CrossFit SM 2013-kisoja (Winter War 2013). Olen todella innoissani tästä tapahtumasta, tuttujakin tulen näkemään kilpailemassa ja katsomossa! Nyt saa nähdä herääkö sisälläni kilpailukärpänen vai piiloudunko jonkun tolpan taakse. Rankkaa katsottavaa tämä tulee olemaan, nostan hattua kilpailijoille jotka ovat jo päässet näin pitkälle! Teen tapahtumasta postausta ensi viikolla.

Tein itse CrossFit-karsinnat ja toistoni olivat 34, 139, 28 (tämä kertoo jotakin niille, jotka ovat hieman perehtyneet karsintoihin). Näillä tuloksilla en olisi päässyt kilpailemaan. 

Tuntuu hieman, etten ole päässyt treenaamaan tarpeeksi aktiivisesti/kovaa viime aikoina. Tähän tulee muutos ensi viikolla! Aion kehittää pari kovaa CrossFit-inspiroitua treeniä ja jakaa ne kanssanne. Kovikset voi tehdä perässä!
Takakyykkypainoja ja venyttelyä

ps. vierasbloggaaja Liinan viikkokirjoitus tulee tänne vielä tänään!
x Steffi

5 comments

  1. JOs haluaa saada KAPEAT mutta TIMMIT reidet niin miten kannattaisi treenata? Varmaankaan ei liikaa punttausta jaloille kun lihas leventää ja itselläni kyllä tarpeeksi jo lihasta.. ? Kiitos!

  2. hei mistä noista crossfit-kisoista löytää tietoa? 🙂 Harmi kun kotikaupungissani ovat, oisi voinut lähteä katsomaankin jos olisi tiennyt… Crossfit kun on saanut tämän likan lajin pariin hurahtamaan..

  3. Voisitko tehdä postauksen, jossa kertoisit, että miten osata ostaa hyvät juoksu kengät :)?

  4. CrossFit on kyl mahtavaa treeniä, tosin on sitä jo vuosia tehty ilman vaan tota hienoa nimeä… 😀 Superawesome jos lähet kilpailemaan siinä, nostan todellakin hattua sille työmäärälle mitä se vaatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.