Maanantaivälipala nr. 2 #välipalatesti

Jatketaan siis välipalatestausta vielä tämä viikko! On varmasti hyvä mainita, että minä en laihduta tai yritä syödä vähemmän, kun mitä kulutan. Itse asiassa koitan melko tarkasti katsoa, että kalorinsaantini on sama, kun mitä kulutan tai jopa hieman yli. Hieman yli sen takia, että jaksaisin treenata raskasta lihaskuntoa pari kertaa viikossa (lihaskuntotreenini ovat raskaita siinä määrin, että teen melko paljon maximilihaskuntoa). En ole erikseen “massakaudella”, mutta yritän saada hieman lisää lihasta – siksi myös jotkut välipalat ovat melko kaloritiheitä. En myöskään laske kaloreita (ainoastaan näille testauksille) vaan koitan saada sopivan kalorimäärän kuuntelemalla kehoani ja syömällä nälkään. Jos laihdutatte, voitte syödä samaan tyyliin, mutta “kevyemmällä kädellä”. Tässä kahvissa käytän kermaa, rasvattomassa maidossa olisi vähemmän kaloreita = tehkää arkipäivän valinnat itseänne ja omia tavoitteita ajatellen.

Maanantaivälipala nr. 2 

ProFeel -juoma – 183 kcal
Kahvi kermalla – n. 50 kcal
Ruisleipä (lohta, voita, kanamuna, majoneesia, salaattia) – n. 470 kcal

Kcal: 700+ kcal
Terveellisyys: 3/5
Kylläisyyden tunne: Kylläinen! Tänään kuitenkin takana sekä lenkki (ihana sää) että lyhyt tekniikkaharjoitus salilla – nälkä taas pian 🙂
Urheilusuoritus: Tehtiin ennen tätä välipalaa. Runsas proteiinimäärä oli hyvä.

ps. nämä kaikki tuotteet ovat ostettu kiireessä bensa-asemalta – pikaisen välipalan ei tarvitse olla suklaapatukka. Tästä kattavampi postaus huomenna.

x Steffi

19 comments

 1. Niin ihanaa kun todellakin uskallat syödä! : > Paljon liikkuva saa kyllä syödäkin runsaasti, jotta vajetta ei syntyisi. Jatka samaan malliin!

  -Hanna

 2. Hei ihan sairaan kivoja nää testaukset 🙂 Lukasinpas sun aamiaistestitkin läpi. Lisää tämmöstä!! Muutenkin ihanan pirtsakka blogi Steffi!

 3. Sun ei kannattais ohjata muita syömään terveellisesti, kun itse et ole mikään kelpo esimerkki siitä. 🙂

  • Eihän Steffi missään kohtaa väittänyt että tämä olisi täydellisen terveellinen välipala. “Terveellisyys: 3/5”
   Eiköhän hän kuitenkin syö keskimääräistä kansalaista terveellisemmin, ja vartalosta ja liikuntasaavutuksistakin näkee ettei ruokavalio voi olla totaalisen pielessä.

 4. Ah ihanan näköinen tuo leipä!

 5. Hei! Voisitko tehdä joskus sellaisen postauksen, että ostat/syöt kaikki (tai ainakin puolet) päivän ateriasi jossain muualla kuin kotona? 🙂 Esimerkiksi ravintola, huoltoasema, kioski tms. ja koitat valita jokaiselle aterialle mahdollisimman terveellisen kokonaisuuden 🙂

 6. Siis tuotahan terve ihminen syö!? Jos liikkuu, täytyy syödä tai muuten hups, onkin säästöliekillä! Normaalipainoiseilla mielummi vähä yli ku liian vähän, varsinkin näin urheilullisella typykällä;)

 7. On kyllä virkistävää lukea tätä blogia. Bloggari, joka ei ole miinuskaloreilla. I salute you Steffi! 🙂

 8. Mitä mieltä oot puuron syömisestä? En siis karppaa, mutta nyt satuin lukemaan jotain karppausjuttuja ja siellä luki että puuro pitäisi jättää ensimmäisinä asioina pois. Jos syön puuroa kipollisen klo 8.00. Mulla on nälkä jo siinä kymmenen yhdentoista aikaa ja joudun ennen lounasta (n.11.30) vetämään jonkun omenan tai mandariinin nälkään.

  • moikka! Vastailen steffin puolesta vähän kun itse huomasin kerran saman (en siis ollut karppaamassa, mutta huomasin että puuron jälkeen nälkä tuli tosi nopeaan). Sitten luin jostain että jos syö puuroa aamupalaksi, tarvitsisi myös jotain proteiinia, sillä pelkkä hiilari ei pidä kauan nälkää poissa. Niinpä sitten söin puuron lisäksi esim 1 kpl keitetyn kananmunan. Piti kyllä tosi paljon paremmin!! Suosittelen kokeilemaan! 🙂

   T. Ninni

  • Ite syön puuron lisäksi pilttiä ja banaanin, joskus raejuustoa. Pitää heti paremmin nälkää. 🙂

 9. “Sun ei kannattais ohjata muita syömään terveellisesti,”

  Terveellisesti syöminen ei tarkoita hiilareiden vetämistä nollaan. Vai mitä tuolla oikein hait? Ei noi steffin syömät ruuat kyllä kovin epäterveellisiltä näytä.

  Ja puurosta kysyvälle, puuro on terveellistä!! Itse syön melkeen joka päivä voisilmän ja maidon kera. Sen kanssahan voi aamulla syödä vaikka vielä leipäpalan, hedelmän, jugun,pähkinöitä tms. 🙂 Niin pysyy nälkä kauemmin loitolla.

  Huhuh ihan pahaa tekee, että jotkut ei pidä normaalia tai oikeastaan normaalia terveellisempää ruokavaliota hyvänä. :/ Ihmisillä ei ole enää mitään järkeä ruuan suhteen, kumpaankin suuntaan. Syödään hulluna eineksiä, kun ei osata eikä jakseta tehdä ruokaa. Sitten on toinen ääripää, joka urheilee hulluna ja vetää pelkkä salaattia.

  • Jep, just julkaistiin tutkimus, jonka mukaan pitkään vallinnut laihuusihanne naisten keskuudessa on aiheuttanut sen, että naiset ovat fyysisesti heikompia kuin koskaan..

 10. Toi leipä näyttää hyvältä! Alkoi kamalasti tehdä mieli lohta, se on niin hyvää kananmunan ja ruisleivän kanssa 🙂

 11. ennen oli sama juttu puuron kanssa, että oli melkein heti nälkä riippumatta siitä kuinka paljon sitä sitten söikään, mutta kun lisäsin siihen raejuustoa päälle ni johan oli täysi olo pitkään ! kuulostaa oudolta, mutta raejuusto ja puuro on kuin luotuja toisilleen 😀 ja pitää nälkää !

  • Puuro ja raejuusto kuulostaa niin villiltä yhdistelmältä,mutta niiiin moni on sitä kehunut että joskus on pakko kokeilla :D.

 12. Steffi et arvaakaan kuinka rakastan tätä blogias! Tätä lukemalla sain otettua itseänikin niskasta kiinni ja aloittaa taas bloggaamisen 😀 (check it if you want ;))oon aina kamppaillu oikeen määrän syömisen kanssa ja aina tulee kovin suursyömäri-olo kun kattelee jotain laihdutus/treeniblogeja mut sä oot blogis kanssa saanu mut ymmärtään että kun reenaa niin pitää syödä! 🙂

 13. Just meinasin tolla Anonyymille ehdottamaan puuroa + raejuustoa – pitää heti ihan eri tavalla nälkää, kun on proteiinia mukana!

 14. Pakko munkin vielä kommentoida. Joku väitti näitä ruokailuja epäterveellisiksi. Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt, että miten joku voi väittää syömisiäsi epäterveellisiksi. Terveellistä on nimenomaan syödä välillä ns. “epäterveellisesti”.Pankonomainen kalorien vahtiminen/hiilareiden vahtiminen ja välttäminen on syömishäiriön merkki… Kunhan vähän liikkuu, niin saa syödäkin 🙂 Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja varsinkin surffi-jutuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.